Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis rejsefestival: Få inspiration og spar penge på sommerferien

Af Aske Bisgaard Pedersen

Selvom vinteren viser sig fra sin milde side, så drømmer mange sig nok stadig sydpå til varmere himmelstrøg.

Så er det godt, at man kan komme til en storslået rejsefestival i Aalborg Lufthavn, hvor man kan få inspiration til sommerferien – og samtidig vil der være konkurrencer og rejser til gode priser.

Konkurrencer og fantastiske priser på rejser

Til rejsefestivalen vil der være sjove indslag i løbet af dagen og ikke mindst vilde konkurrencer med enestående præmier. 

Så selvom Mallorca og Malaga normalt er sikre vindere, når sommerens destination skal findes, så er der altså god grund til at komme forbi Aalborg Lufthavn til en oplevelsesrig dag søndag d. 29. januar kl. 10.00-17.00.

For i år bliver travlt, fortæller Salgs- og marketingdirektør for Aalborg Lufthavn, Martin Svendsen:

“Vi har fået et rigtig stort charterprogram for 2023 – faktisk et af lufthavnens største. Vi tilbyder en række nye destinationer, heriblandt Azorerne, Golden Sands, Parga, Alicante, Barcelona, Reykjavik og New York.

Derfor er det interessant at invitere alle nord-, midt- og østjyder til rejsefestival, hvor det er gratis at komme og blive inspireret til, hvor årets rejse skal gå hen,” fortæller han.

Gratis rejsefestival: Få inspiration og spar penge på sommerferien
Azorerne ligger blot en kort flyvetur fra Danmark. Foto: Bravo Tours

Det bliver en oplevelsesrig dag fyldt med rejser til fordelagtige priser, rejseinspiration, vejledning, konkurrencer, aktiviteter og meget meget mere.

På dagen vil lufthavnen være fyldt med rejsebureauer og flyselskaber, der vil være mere end klar til at rådgive, vejlede og sælge rejser til dig – og der er garanti for fantastiske priser.

Du kan frit gå fra stand til stand og få en ganske uforpligtende snak med de forskellige selskaber og høre, hvad de kan tilbyde.

“Bravo Tours, Suncharter, Spies og NILLES Rejser er blandt dem, man kan få en snak med.

Vi har også allerede oplevet stor efterspørgsel efter vores 27 rejseforedrag, som man kan tilmelde sig på vores hjemmeside,” fortæller Martin.

Uanset om du drømmer om daseferie ved poolen, en ferie, der får pulsen op, storbyferier eller storslåede oplevelser, så er der rig mulighed for at høre mere om det og måske allerede få booket sommerferien til Aalborg Rejsefestival.

Gratis hotdog til de første 500 gæster

Hvis munden er ved at løbe i vand over at tænke på Napolis lækre pizzaer eller storslåede tapasanretninger i Barcelona, så vil der være en gratis hotdog til de første 500 gæster.

Er man ikke hurtig nok, så er der mulighed for at hapse billige pølser fra pølsevognen samt smørrebrød og burgere til gode priser fra Gastro Pubben.

Der vil naturligvis også være øl til de store og sodavand til de små – og store, hvis de er mere til det. Royal Unibrew vil desuden servere smagsprøver på et udvalg af lækre øl.

Til Aalborg Rejsefestival har du mulighed for at deltage i op til 27 gratis rejseforedrag, hvor du kan høre om forskellige destinationer fra forskellige udbydere.

Se en plan over alle foredrag her.

Handel DutyFree og spar mindst 20% på alt

Udover ølsmagning og konkurrencer er der også mulighed for at handle DutyFree – og du behøver slet ikke købe en billet og flyve udenlands for at sikre dig lækre rabatter.

For at forkæle deltagerne til Aalborg Rejsefestival har Aalborg Lufthavn valgt at åbne en bod, hvor det er muligt at handle fra et nøje udvalgt sortiment fra DutyFree – og her sparer du minimum 20% på alle produkterne.

Hvis det ikke skulle være nok, så kan du også få en helt særlig oplevelse.

For har du nogensinde set et privatfly indefra? Nu har du i hvert fald chancen. North Flying ankommer til Aalborg Rejsefestival fra luften i et af deres privatfly.

De åbner helt eksklusivt dørene op for dig, hvor du blandt andet kan komme ind og se et rigtigt cockpit, sidde i de behagelige stole og lære meget mere om privatfly-banchen.

Læs mere og deltag i begivenheden på Facebook her.

Del artikel

Andre læser også