ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis transport til Malling Kro med Letbanen: Så blev Malling igen stationsby med en stationskro

Af Line Ingwar Karlsen

Letbanen har kostet en del restauranter i udkanten af Aarhus kunder. Og udskydelsen har ikke gjort situationen bedre. Malling Kro er en af dem, der har mærket, at Oddergrisen har ligget stille. Ikke at det har været mangel på gæster, for det er der faktisk aldrig på den hyggelige kro. Men for gæsternes skyld, er Malling Kro glade for, at Letbanen er kommet op at køre, så det er let at komme frem og tilbage for gæsterne fra Aarhus og omegn, der har nydt godt af den gode vin på kroen.

 

Gratis transport til Malling Kro med Letbanen

Malling Kro er så glade for, at der igen er gang i banerne, at de refunderer billetprisen på kundernes køb på kroen. Du får dermed pengene tilbage, hvis du køber noget på kroen. Men det er der også rig mulighed for, da Malling Kro både er åben til frokost og aften. Tilbuddet gælder indtil efterårsferien i ug 42.

 

Letbanen var savnet i Malling

Da Oddergrisen kørte på strækningen Aarhus – Odder, kom mange af kroens gæster med toget. Det passede fint, man kunne tage toget ud, og toget hjem til priser, som var lave i forhold til taxa. En stor del af gæsterne var vant til turen med tog, og da det sidste tog gik, og går lidt i 1, så var der ingen hastværk med maden og ikke mindst vinen på Malling Kro.

Gratis transport til Malling Kro med Letbanen: Så blev Malling igen stationsby med en stationskro

Stationskro igen

Malling Kro ønsker Letbanen velkommen, og glæder sig over, at den nu kører planmæssigt og uden forsinkelser. Kroen i Malling er kendt for sit store vinkort, gode mad og ikke mindst sin altid gode og personlige betjening.

 

Se mere, om Malling Kro her

 

Gratis transport til Malling Kro med Letbanen: Så blev Malling igen stationsby med en stationskro

 

Del artikel