Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis vin på Pinot Butik & Bar: 100 flasker Soli Pinot Noir foræres væk

Af anders@sommersangdigital.dk
Pinot Butik & Bar på Frue Kirkeplads fylder 1 år. Det fejres naturligvis med gaver, ikke til fødselaren, men til kunderne.

 

Onsdag 21. november forærer den kombinerede vinhandel og vinbar 100 flasker Soli Pinot Noir væk til en værdi af 99 kroner. Det sker i to heats, hvor de første 50 flasker foræres væk fra kl. 12, mens de sidste 50 flasker foræres væk fra kl. 17. Samtidig skænkes 50 gratis glas i vinbaren.
“Vi hedder Pinot, fordi vi elsker pinot-druen, så hvad er mere oplagt end at forære vores gode, trofaste kunder og gæster en super pinot i anledning af vores 1-års fødselsdag,” spørger Anders Søgaard, medejer af Pinot Butik & Bar.
“Soli er en bulgarsk rødvin, der produceres i et klima og en jordbund, der minder om Bourgogne. Det giver en vin, som er et fantastisk godt og prisvenligt alternativ til de noget dyrere Bourgogne-vine. Faktisk byder Bulgarien og andre, østeuropæiske lande på flere gode vin, som vinder mere og mere frem på det danske marked. Det er nemt at forstå hvorfor, når man for eksempel smager Soli” siger han.
Den bulgarske rødvin produceres af den italienske vinbonde, Edoardo Miroglio, som også producerer vin i Piemonte. Miroglio brugte to år på at finde frem til den helt rigtige, bulgarske mark. Resultatet er en slank vin med en delikat frugt og noter af enebær, estragon og hindbær.

 

Med venlig hilsen
PINOT Butik & Bar
Frue Kirkeplads 1
8000 Århus C
Telefon: +45 22 82 01 15

Del artikel

Andre læser også