Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

100% økologisk: Green Neighbour åbner ny butik i Latinerkvarteret

Af anders@sommersangdigital.dk

“Vi har en masterplan, og vi er godt igang med første fase heraf. Vi bryder nu hul på første del, at vores skalerings-planen. Vi har underskrevet alle kontrakter, i forbindelse med åbningen af Green Neighbours anden butik, i Aarhus. Vi åbner i Latinerkvarteret, slut marts 2018 – nærmere dato følger”, fortæller medejer af Green Neighbour, Henrik Bjerke.

 

Vi har en helt konkret og beskrevet plan for, hvordan vi når ud i hele danmark, og derefter ud i europa. Vi vil med andre ord åbne mange butikker, de kommende år. Masterplanen indeholder bl.a. hvilke investorer vi allerede har dialog med, samt hvordan og hvor, vi vil placerer os. Jeg har stor erfaring med, at åbne butikker, fra mit tidligere job i den internationale modebranche, så jeg ved præcis, hvordan det skal gribes an.

 

Hvem står bag?

Idé-manden bag, som også er direktør og medejer, hedder Henrik Bjerke. Henrik har 10 års erfaring fra den internationale modebranche. Han fortæller, “Jeg har stor erfaring med at åbne butikker, forstå kundeflow, pris-& produktmix, samt hvordan man driver et sådant foretagende. Jeg har også stor ledelseserfaring, og forstår vigtigheden i, at skabe en virksomhedskultur, der er inspirerende, motiverende og omsorgsfuld.”

 

En ubeskrivelig passion for grøntsagsmad

En naturlig process i vores scalering er derfor også, at vi har varemærkeregistreret Green Neighbour i hele europa. Vi vil have, at vores varemærke er kendt for høj kvalitet, smagsoplevelser og sundhed. Vi vil connecte med folk, igennem vores ubeskrivelige passion for grøntsagsmad, med kæmpe smag i.

100% økologisk: Green Neighbour åbner ny butik i Latinerkvarteret

Kort om Green Neighbour

Green Neighbour er et 100% økologisk salat og bowl koncept. De åbnede første butik, i Aarhus Central Food Market den 1. oktober 2016. Green Neighbour har også et “central køkken” i Viby (5 km fra Aarhus midtbyen), hvor de klargører alt maden fra bunden af.

 

Ambitioner og formål

Green Neighbour vil bidrage positivt til folkesundheden. Vores metode er, at gøre den sundeste mad, til den mest velsmagende mad. Vi re-introducerer salaten, og opnår helt nye højder for smags- og spiseoplevelse heraf. Men de mener, at de kan kun gøre en reel forskel, hvis de når ud til tusindvis af kunder, hver dag. Derfor er deres ambitioner store. De vil have 3 butikker i Aarhus inden udgangen af 2018. Derefter vil Green Neighbour til København, og åbne 4-6 butikker, samt et storkøkken, på 2-3 år. Indenfor 8-10 år, vil de ud over Danmarks grænser, fortæller Henrik Bjerke. Henrik har trodset store jobmuligheder, flyttet i en etværelses lejlighed, for at kunne finansiere opstarten af Green Neighbour. Green Neighbour er drømmen, og der 100% fokus og dedikation, ingen slinger i valsen.

 

Green Neighbour

 

Læs mere om Green Neighbour her

 

Del artikel

Andre læser også