Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Green Neighbour gør noget for folkesundheden – to salater for en salats pris

Af Line Ingwar Karlsen

Salaten, som kan gøre den mest kødelskende mand blød i knæene, laves hos Green Neighbour i Aarhus. Den lille butik i Aarhus Central Food Market har fået godt fat. De gør det godt og har mange kunder. Men nu vil de investere i, at folk spiser sundere om søndagen. Det gør de ved at give rabat på deres salater og ikke mindst for at give nye kunder muligheden for at smage, hvad de kan.

Green Neighbour

Vores bidrag til folkesundheden

Ejeren af Green Neighbour, Henrik Bjerke, vil gerne bidrage til, vi spiser mere sundt. Sympatisk. Måden, han vil investere i det på, er ved at sætte prisen så langt ned, at man bare må smage hans salater. Derfor kører Green Neighbour to salater, for en salats pris”. Altså halv pris, når man vel at mærke køber to salater.

Green Neighbour

Søndag er den store takeaway-dag

Tilbuddet gælder kun om søndagen i september og oktober måned. Dog ikke hele dagen men i tidsrummet fra 15.00 til 18.00. Om du spiser maden hos Aarhus Central Food Market eller tager den med hjem er underordnet.

Green Neighbour - Aarhus Update

Hvis du ikke har smagt salaterne hos Green Neighbour, så kan jeg anbefale dig at prøve dem. De sætter helt nye standarder for, hvordan salater kan smage.

 

Green Neighbour

Aarhus Central Food Market
Skt. Knuds Torv 7-9
8000 Aarhus C
Telefon: +45 30 24 04 93
Email: henrik@greenneighbour.dk
Website: 

 

Åbningstider
Mandag – torsdag: 11.30 – 20.00
Fredag – lørdag: 11.30 – 21.00
Søndag: 11.30 – 18.00