Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Greenilicious fylder 2 år: Comfort Food er mere populær end nogensinde før

Af Line Ingwar Karlsen

For enden af Magasin, lige ud til åen og som et åndehul fra storbyens stress og jag, finder du Greenilicious. En hyggelig oase af sund, grøn og økologisk mad, god stemning og nærværende service – og hvis du én gang har spist hos dem, så kommer du igen. Med 50 pladser indenfor og 42 pladser udenfor er det det oplagte sted at nyde en omgang sund og lækker comfort food med udsigt til åen og Aarhus domkirke.

 

Stor fødselsdagsfest den 3. februar

Efter snart to år i gamet er det både tid til at gøre status og fejre, at konceptet holder vand, og at der stadig kommer flere og flere glade gæster til Greenilicious. Med en vækst på 69% i 2018 er der god grund til at gøre et stort nummer ud af Greenilicious’ 2 års-fødselsdag søndag den 3. februar. Derfor kan fødselsdagsgæsterne opleve rød løber, gratis bobler, gode tilbud og et helt nyt grønt take på en habil burger-klassisker.

 

Limited edition-burgere

Greenilicious lancerede sine populære okse- og plantebaserede burgere ved sin første fødselsdagsfest, og derfor føles det helt rigtigt at udnytte den kommende fødselsdag til at kaste sig ud i et nyt og spændende burgerprojekt. Derfor kan fødselsdagsgæsterne, som de eneste, prøve Greenilicious’ nyfortolkede og lækre limited edition pulled pork-burgere, Tender Turkey og Juicy Jack.

De nye burgere består af BBQ pulled turkey eller jackfruit, hjemmelavet chilimayo, lynsyltet coleslaw, rødløg, tomat og signaturspirerne, som i forvejen kendetegner burgerne på Greenilicious’ menukort.

 

Populær menu hele vejen rundt

Burgerne på Greenilicious er populære – men det er resten af menuen nu også. Storfavoritten, Avocado Crush, er den ultimative avocado-mad og består af ristet surdejsbrød fra den nye samarbejdspartner La Cabra, hjemmelavet romesco og persillepesto, mizuna, spejlæg, cremet avocado og sprød bacon. Derudover sælger Greenilicious alt fra wraps og toasts til varme supper og friske salater – alle med et grønt touch. Hele menuen kan nydes i caféen eller bestilles som takeaway, der gør det nemt, sundt og lækkert at få mad med på farten.

 

Økologi og dialog

Greenilicious har det økologiske sølvmærke og bruger naturlige og økologisk- baserede ingredienser fri fra konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. De er i tæt dialog med gæsterne, og udvikler hele tiden produkter, som gør det nemmere for alle – uanset spisevaner eller allergier – at spise sund, nærende og smagfuld mad. Den gennemgående kommunikation og forståelse har skabt grobund for glade (stam)gæster, og der er efterhånden ingen tvivl om, at Greenilicious er kommet for at blive.

Greenilicious fylder 2 år: Comfort Food er mere populær end nogensinde før

Greenilicious

Magasin, Immervad 2-8
8000 Aarhus
Mail: welcome@greenilicious.dk
Telefon: +45 91 80 14 16
Web: 

 

Del artikel

Andre læser også