ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

GUIDE: Find de bedste tilbud online

Af Annoncør

Når man endelig skal ud at brænde en masse penge af, så vil man Aller helst have så meget for pengene som overhovedet mulig. Vi kender det selv hvis man kan få 2 for 1, så gør man det da. Vi er alle sammen rigtig glade for at spare penge, og det behøver slet ikke være så svært, så her kommer der nogle gode råd.

Først og fremmest er det altid en god ide at sammenligne priser. Der er aldrig nogen grund til at købe det billigste par sko hos en forhandler når ham inden ved siden af har 50% rabat. Derfor så gå ind og tjek prisgaranti, og find de bedste Online tilbud til dig. Butikker har ofte loyalitetsprogrammer, der tilbyder diverse tilbud og kampagner til deres medlemmer. Her lader butikkerne medlemmer optjene belønninger for, hvad de køber.

Det er en god måde at holde sig opdateret omkring butikkernes tilbud via de sociale medier. Dine favoritbutikker kan eksempelvis putte diverse tilbud på deres Facebook, Instagram eller Twitter. Beslut dig for, hvor meget du vil bruge på din Black Friday-shopping, og gør dit bedste for at modstå impulskøb, især hvis du ikke er sikker på, hvor godt et bestemt tilbud er.Det vigtigste er, at du overholder dit budget, hvorfor du altid skal huske at lave det dagen før.

Det er altid godt at kende en butiks returpolitik. Det er vigtigt at kontrollere butikkens returpolitik, når det kommer til køb på Black Friday for at sikre, at butikken ikke opkræver et gebyr, ikke giver pengene tilbage eller lignende for hvert produkt, du bringer tilbage. Det er også en god idé at tjekke, om butikkerne eventuelt har en garanti eller en fortrydelsesret.Nogle butikker reklamerer med deres tilbud dage eller uger før selve dagen, hvorfor du hurtigt kan spotte, om der er et bestemt tilbud, som du skal have fingrene i.

 

Del artikel