Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide – gode gaveideer til studenten

Af Annoncør

Sommeren er mange danskeres yndlingsårstid. Sommeren er ikke kun fyldt med varme, men også med glade studenter, der fylder gaderne med sang og flag. Studentertiden er en fantastisk tid, der byder på fest og glade dage. Kender du en, der er blevet student i år? Så har du med sikkerhed lyst til at finde den perfekte gave, der er med til at markere festligheden. Det kan dog for nogle være en smule svært at finde en god studentergave. Leder du efter gode gaveideer til en glad student? Så læs med herunder, hvor du får en guide med gode gaveideer til studenten.

Flot gavekurv

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give en glad student i dit liv, er en flot gavekurv vejen frem! Gavekurven kan bestå af mange forskellige ting. I din gavekurv kan du blandt andet inkludere en god flaske vin, et fint kort og nogle smukke blomster. Gavekurven er meget kønsneutral, og kan derfor bruges som gave til både studenter og studiner. En anden fordel ved gavekurven er desuden, at du som gavegiver kan gøre den meget personlig. Har den glade student i dit liv eksempelvis en bestemt alkoholpræference, kan du vælge at inkludere dette i din gavekurv. Der er mange forskellige muligheder med en flot gavekurv! Find Blomster, vin & gavekurve fra lokale butikker i Aarhus.

Fine smykker

Ønsker du en enkel, men fin, gaveidé til studenten, kan du vælge at give et, eller flere, fine smykker. Ligesom gavekurven, er smykker en kønsneutral gave, som både studenter og studiner vil blive glade for. Rigtigt mange studiner ønsker dig i forvejen smykker, der kan være med til at markere den festlige dag. Der findes et hav af forskellige, fine smykker på markedet, til både studenter og studiner, så her er det bare med at finde det smykke, der passer bedst til netop din glade student.

Sjov oplevelsesgave

Ønsker du ikke at give en fysisk gave, kan du vælge at give en oplevelsesgave til studenten. Oplevelsesgaven er helt fantastisk, fordi det skaber minder, man som student aldrig vil glemme! Dette gælder uanset, hvilken oplevelsesgave, du vælger. En god oplevelsesgave til studenten kan eksempelvis være et hotelophold, et spaophold eller måske endda en lille ferie. Når du skal vælge en sjov oplevelsesgave, gælder det om at tænke ud af boksen og være kreativ. Hvem ved? Måske finder du lige netop den oplevelsesgave, som studenten går og drømmer om.

Del artikel

Andre læser også