ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide: Gratis oplevelser i Aarhus

Af Annoncør

Mangler du inspiration til, hvilke gratis oplevelser, du kan få i Aarhus? Faktisk byder byen på en række fede, gratis oplevelser, og det er værd at tage med, hvis du spørger os. Du sparer både penge, og det er samtidig også en god måde at opleve noget, som du ikke ellers ville have gjort. Læs med her, og få vores tips til din ferie eller dagsudflugt – uanset om du er Aarhusianer eller blot er på visit.

Stand-up på Alberts

Hvis du elsker et godt grin og en hyggelig aften, så skal du tage et smut forbi ‘Open Mic’ på den kendte bar Alberts. Alberts er et comedy-sted i Aarhus, hvor der ofte er stand-up shows med både kendte og ukendte komikere fra hele landet. Atmosfæren er afslappet, og publikum er altid klar på et godt grin, hvilket skaber den perfekte ramme for en god aften. Og fordi det er et gratis arrangement, så er der ekstra lommepenge til et par drinks under og efter showet. 

Stand-up på Alberts foregår hver eneste uge fra søndag til torsdag, og pladserne fyldes op efter først-til-mølle-princippet, så vi anbefaler dig at komme i god tid. Stedet er nemlig ret så populært blandt Aarhusianerne.

Kig ud over byen på Salling ROOFTOP

Endnu et must-see i Aarhus er selvfølgelig Salling ROOFTOP. Her kan du opleve den flotte udsigt ud over både byen og bugten helt kvit og frit. Du får en 360-graders panoramaudsigt og kan spotte alt fra domkirken til ARoS. Udover den betagende udsigt kan du også opleve den spektakulære ROOFGARDEN med grønne oaser og fine kunstinstallationer på toppen af Aarhus. Og det er altså også heroppe, hvor du finder Salling SKYWALK, som er den berømte glasplade, der stikker ud over Strøget og kan betrædes for kun de aller modigste. Og alt dette er altså helt gratis. 

Dette er den oplagte lørdagsudflugt for enhver Aarhusianer og samtidig også et must-see for enhver, der er på besøg i byen. Hvis du kommer langvejs fra, kan du eksempelvis let tage en bus fra København til Aarhus, hvor du på turen kan hvile hovedet og forberede dig på en fed Aarhus-tur fyldt med gratis oplevelser. 

Bliv klogere på klima og planter i Væksthusene

Botanisk Have er en velkendt attraktion i Aarhus. Haven er det perfekte spot til en søndagsgåtur, og i løbet af sommerens weekender fyldes stedet typisk med festglade unge mennesker. Botanisk Have er i sig selv en oplevelse, og haven byder på en blanding af grønt liv og blomster, der betager med forskellige farver på alle slags årstider.

Og midt inde i Botanisk Have finder du Væksthusene. Stedet betegnes som en oase midt i Aarhus og tager dig på en rejse gennem fire forskellige klimazoner, hvor du kan møde hele 2000 plantearter fra hele verden. Start i middelhavsklimaet, og slut din rejse af i den tropiske regnskov, hvor både sommerfugle og piratfisk holder dig med selskab.  

Del artikel

Andre læser også