Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide: Sådan finder du en god webshopløsning

Af Annoncør

Leder du efter en webshop, der kan opfylde alle dine krav? Glade og tilfredse kunder kommer som oftest igen. Det er derfor ganske forståeligt, at du gerne vil finde en webshopløsning, der passer til dine ønsker. I denne artikel bliver du guidet igennem en løsning til den perfekte webshop for dig!

Hvilket webshopsystem passer bedst til dig?

At bede om en god webshop løsning svarer til at gå ned til grønthandleren og bede om en god grøntsag. Der er mange forskellige at tage fra, og det afhænger også af, hvad du har brug for, og hvad der falder i din smag.

For at vide, hvilken grøntsag du har brug for hos grønthandleren, har du enten fulgt en opskrift eller valgt ud fra alle de grøntsager, du i forvejen har smagt. Det handler altså om at prøve sig frem eller om at læse op på, hvad andre vurderer er et godt valg. Du kan måske spørge andre i din sociale arbejdskreds, hvilket webshopsystem, der fungerer for dem, så du kan blive klog på, hvilket system der ville være det bedste for netop din virksomheds behov.

Host- eller open source-platform?

Har du spurgt din arbejdskreds, har de måske brugt ord som: ”host” eller ”open source”. Her har de talt om, hvilken type platform deres webshop er baseret på. Der er nemlig en del forskel på, om du bruger en platform der er hostet eller er en open source.

En host-platform, er en platform der hostes af en tredjepart. Det betyder, at du betaler for at bruge platformen til din egen webshop. Denne slags platform er relevant for dig, der ikke føler dig særligt teknisk stærk.

En open source giver dig flere muligheder for at lege med webshoppens design og funktioner. Du betaler ikke for denne platform, for vedligeholdelse og struktur står du nemlig selv for!

Del artikel

Andre læser også