ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide til Aarhus – de tips du ikke vil være foruden!

Af Annoncør

Aarhus, som også er kendt som ’Smilets By’, er en helt fantastisk mulighed, hvis man lige trænger til en miniferie i en af Danmarks større byer. Aarhus er nemlig fyldt med kulturelle oplevelser, skønne cafeer og restauranter og masser af seværdigheder. Overvejer du at tage på miniferie med familien, med dine venner eller din partner, så er Aarhus det helt rette valg. Uanset alder. Her i artiklen får du nogle gode fifs til, hvad du kan se og opleve. 

Must-sees i Aarhus

Det er helt utroligt, hvor meget man faktisk kan nå på kort tid i denne by. Hvad enten det blot er en enkelt overnatning eller måske to, så kan man nå en hel del. Har du aldrig været i Aarhus før, så har du virkelig mange spændende seværdigheder i vente. Men også selvom, man har været i byen før, så er der mange af seværdighederne, som man kan opleve igen og igen, uden at det bliver kedeligt. 

Et must-see er helt sikkert ARoS. ARoS er Aarhus Kunstmuseum. Museet er enormt unikt og har mange spændende udstillinger. Når man er færdig med at betage kunsten, så kan man tage på besøg oppe i regnbuen på ARoS, hvor man får fantastisk udsigt ud over byen. Udover dette museum, kan man tage på besøg i Den Gamle By. Byen i sig selv, er også en oplevelse i forhold til smukke gamle bygninger. Gå en tur i Latinerkvarteret, eller gå igennem Møllestien for at betage de gamle huse. 

Hvor skal du overnatte i Aarhus?

Skal det være budget eller god standard når du skal på hotel i Aarhus. Der er naturligvis forskel på priserne i forhold til standard, så det er selvfølgelig noget man skal gøre op med sig selv, når man skal vælge. Måske overvejer du lige nu, om du skal låne penge til din tur, men er i tvivl om der er nogle fordele ved privatlån. Hvis et lån er i overvejelserne, så er det enormt vigtigt at tænke sig grundigt om, inden man godkender et. Husk at læse betingelserne grundigt igennem. Det er måske en hurtig løsning, men pengene skal også betales tilbage. Hvis du godt kan nøjes med en lavere standard i forhold til hotel i byen, så er der jo noget at spare der. 

Masser af lækker mad i byen

Du skal i hvert fald ikke være bange for, at du kommer til at sulte, når du kommer til Aarhus. For byen byder nemlig på lækker mad, som man kender, men også spændende muligheder fra verdenskøkkenet. Nyd eventuelt en lækker brunch ved Åen, hvor du kan nyde en skøn udsigt. Tag på opdagelse på Aarhus Streetfood, og prøv eventuelt noget lækkert fra Asien eller Mellemøsten. Om aftenen, kan man jo besøge en af byens mere fine restauranter. Muligheder er der nok af, når det kommer til mad i denne skønne by. Hvis du vil læse mere om de forskellige spisesteder, så kan du jo tage et kig på Tripadvisor.

Del artikel