ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide til Esport i Aarhus

Af Redaktionen

Er du vild med Esport? Så er der forskellige initiativer, du skal kende. Der er nemlig rig mulighed for at dyrke din passion for Esport med andre i Aarhus.

Esport bliver kun mere og mere populært, særligt blandt unge. I Aarhus er der da også de senere år blomstret forskellige kulturer op, som centrerer sig om Esport. Her er der mulighed for at lære og blive bedre, og samtidig have det sjovt sammen med andre. Derudover er der en række internetcaféer, hvor du kan mødes med venner og spille sammen.

I takt med at populariteten af Esport er steget, så er mulighederne for at oddse på Esport også steget. I dag er der virkelig mange muligheder for at oddse på forskellige typer Esport. Man kan både oddse på det hele store turneringer og på de mindre danske kampe. Hvis du er vild med Esport og gerne vil dyrke din interesse ude i byen, så er der flere steder at søge hen. Du kan fx prøve dansk Esports betting, hvor du finder en oversigt over troværdige sider, der udbyder muligheden for at prøve kræfter med gambling indenfor Esportens verden.

Esport på internetcaféer

Rundt omkring i Aarhus er der et bredt udvalg af internetcaféer, hvor man kan spille Esport af forskellige slags. De populære internetcaféer har rækker efter rækker med stærke specialdesignede gamercomputere, der kan trække alle slags spil. Det er en hel særlig atmosfære at sidde og spille i sammen med en masse andre gamere. Særligt i weekender kan der være mange mennesker, da internetcaféer har sent åbent, så der kan det være en god idé at bestille en plads i forvejen. Det er en perfekt weekendaktivitet, hvis man er en gruppe venner, der gerne vil spille sammen.

Guide til Esport i Aarhus

Aarhus Esportscenter

Hvis du har lyst til at træne dine skills inde for Esport eller bare vil dele din interesse med andre, så kan du overveje at besøge Aarhus Esportscenter. Her kan man leje lokaler, hvor man får stillet alt udstyret til rådighed plus en instruktør, der kan hjælpe med spørgsmål og vejledning. Her er der både fokus på at hjælpe unge og voksne med at blive bedre gamere, men og på at fremme det sociale fællesskab inde for Esport i Aarhus. Der er er mange andre fælleskabende initiativer i Aarhus både inde for sport og mange andre felter. Hold dig opdateret på alt, der sker i Aarhus på migogaarhus.dk.

AGF Esport

I Aarhus kan man også finde organisation AGF Esport, som er oprettet af det aarhusianske fodboldhold AGF. AGF Esport er et Esportshold, som man kan følge. Holdet blev oprettet i 2018 og har siden da haft en mål om at konkurrere på højeste niveau i både CS:GO og FIFA. Her har de fokus på at skabe et godt miljø, der kan hjælpe med at udvikle unge talenter og forhåbentlig være med til at skabe morgendagens Esportsstjerner. De har to mandskaber, et i FIFA og et i CS:GO, men så har de også et Academy, hvor unge modtager træning i begge spil. Hvis du er vild med Esport, så er det helt sikkert værd at tjekke det aarhusianske hold ud.

 

Del artikel

Andre læser også