Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny frokostordning?: Her er 6 gode udbydere i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: MIB
Foto: MIB

Spørger du os, er frokosten enhver arbejdsdags helt store højdepunkt.

Det er her, alle mødes til en snak om vind og vejr, mens der tankes energi til resten af dagen.

“Du er, hvad du spiser,” lyder titlen på et tidligere ret så populært tv-program, og det er der altså en vis sandhed i.

Derfor er det vigtigt at vælge en kvalitetsbevist udbyder, der kan servere sund og lækker mad til hele arbejdspladsen.

Vi har samlet 5 rigtig god bud i denne artikel.

Ny frokostordning?: Her er 6 gode udbydere i Aarhus

DABBA

En af de spillere på markedet for frokostordninger, som man ikke kan komme uden om, er DABBA. De går stille med dørene, men har fået en solid plads på markedet. Det er der flere grunde til.

En af dem er, at deres koncept er fleksibelt i en sjælden set grad. Den anden er forholdet til bæredygtighed og klimaet. Ambitiøst og nytænkende.

DABBA betyder i øvrigt madkasse på hindi, og navnet er valgt, fordi DABBA netop portionsanretter måltiderne i genanvendeligt emballage som man er gode til i Indien.

Opgør med buffet og madspild: DABBA laver social dining, uden man skal dele maden med andre. Meningen er, at der ikke skal være kø til buffeten eller glidende tacklinger om den sidste frikadelle. Frokosten bliver leveret i genanvendelige rustfrie Tiffin bokse med 3 rum. Man får sin helt egen boks, hvor maden udelukkende er til dig.

9 forskellige retter – du vælger selv: En vigtig del af idéen hos DABBA er, at hver medarbejder selv vælger, hvad vedkommende vil have at spise. Det gør de online. Menuen skifter hver dag, og der er altid ni forskellige valgmuligheder.

Udbringning med ladcykel eller elbil: Udbringningen af maden er miljøvenlig. Den foregår i elbiler eller med ladcykler. Strømmen kommer fra grøn energi. Det setup er naturligt for DABBA – det er ikke den billigste måde, men den mest bæredygtige.

Ikke “kun” en frokostordning: Igennem DABBAs egen app er der mulighed for, at medarbejderen kan tilkøbe drikkevarer, brød, frugt, snacks, mad med hjem m.m.

Læs mere om DABBA her

Ny frokostordning?: Her er 6 gode udbydere i Aarhus

Spis Godt

Spis Godt er et lille og personligt køkken, som er drevet af Martin og Jeppe. De er ikke bare kokke og samarbejdspartnere – de er også gode venner og ægte madører begge to.

“Sammen har vi skabt et cateringfirma Spis Godt, som for os betyder, at vi kan gøre det, vi synes er det fedeste i hele verden – nemlig at lave lækker mad og give vores kunder gode smagsoplevelser.

For os er det vigtigt, at vi selv er med hele vejen igennem – lige fra at råvarerne bliver udvalgt, til vi har leveret maden og ved, at du som kunde har haft en god oplevelse,” lyder det fra mændene bag Spis Godt, der begge er kokke med masser af erfaring og en bred faglighed.

Jeppe er udlært ved Henne Kirkeby Kro i Vestjylland. Han flyttede siden hen til Aarhus og blev kok ved Restaurant Carlton, hvor han senere blev køkkenchef.

Det var også ved Restaurant Carlton, at Martin blev elev og udlært – og således lærte Jeppe og Martin hinanden at kende. Sidenhen tog de begge ud for at udvide deres faglighed.

Både Jeppe og Martin har arbejdet i forskellige typer køkkener rundt om i Østjylland; restauranter, kroer, caféer og kantiner, men de har altid fastholdt det venskab, de skabte hos Carlton. Det var her, drømmen om at være selvstændig spirede, og her idéen til Spis Godt opstod.

Læs mere om Spis Godt her

Ny frokostordning?: Her er 6 gode udbydere i Aarhus

Patrick F.

Frokosten bør være en helt central del af personaleplejen, som skal prioriteres for at skabe sammenhold og fylde medarbejderne med både glæde og energi.

Det mener man hos Patrick F., der har en erklæret målsætning om at levere Aarhus’ bedste frokostordning.

Hos det aarhusianske cateringfirma går man højt op i at håndplukke lokale råvarer og lave maden helt fra bunden, så frokosten er frisk og lækker, når den lander på tallerkenen.

Eksempelvis er alt brød hjemmebagt og 100% økologisk – akkurat ligesom den frugtordning, der kan tilkøbes. Generelt vælger man altid fortrinsvis økologiske råvarer, så vidt det er muligt.

“Vi tager altid udgangspunkt i jeres virksomhed og personalesammensætning, når vi sammen planlægger, hvilken type frokost der vil passe til jer.

Uanset om I ønsker en traditionel kantinedrift eller frokostcatering, så stiller vi altid høje krav til det slutprodukt, vi serverer,” lyder det fra Patrick F.

Det aarhusianske cateringfirma tilbyder altså en række forskellige løsninger, og der er slet ingen tvivl om, at mindst én af dem matcher jeres behov. Prisen er fast og lyder på 69 kroner pr. person.

Læs mere om Patrick F her

Ny frokostordning?: Her er 6 gode udbydere i Aarhus

Martin Ib – MIB Spiseriet 8000

MIB tilbyder en moderne og fleksibel frokostordning med stor velsmag. De har leveret frokost til virksomheder i Aarhus og omegn siden 2011.

I dag bespiser MIB mere end 1,2 mio. personer årligt og er kendte for deres høje kvalitet. De gør sig umage, så du kan nyde nordiske velsmagende retter tilberedt med høje krav til både råvarer, smag og sundhed.

MIB’s frokostordning inkluderer – udover en varierende og spændende frokost af høj kvalitet – også et nært samarbejde, hvor de sammen med jer justerer mængden af mad, så der er mad nok, men ikke for meget spild.

Bæredygtighed og lokale råvarer er i fokus. MIB er lyttende og sætter en ære i at tilberede mad, som du og dine kolleger vil nyde og værdsætte. Det er trods alt jeres brændstof til resten af dagen. 

MIB tilbyder 5 forskellige lækre frokostmenuer

  • Den nemme frokost
  • Den varme frokost
  • Den kolde frokost
  • Den store frokost
  • Portionsfrokost

Med priser startende fra kun 38 kroner (ekskl. moms og levering) er der her virkelig lækker frokost til enhver smag og pengepung.

Læs mere om MIB her

Ny frokostordning?: Her er 6 gode udbydere i Aarhus

Gourmiddag

Der er ingen tvivl hos folkene bag: Byens lækreste frokostordning fås hos Gourmiddag.

Her får du op til 60% økologi, friske råvarer, god service og generelt veltillavet mad.

Det vidner udsagn fra glade kunder, der sætter ord som “kantinemad udover det sædvanlige” på Gourmiddag, der også får følgende ord med på vejen:

“Bliver fem dage om ugen forkælet med stor kærlighed til faget igennem Gourmiddags frokostordning på mit arbejde.

Alsidighed i menuerne, kvalitet i råvarerne og ikke mindst gedigent håndværk kendetegner hver eneste leverance!”

Skal Gourmiddag også lave mad til jer? Så tag kontakt på tlf. 26 78 20 00 eller via mail på info@gourmiddag.com og få et godt tilbud på en frokostordning tilpasset lige netop jeres firma.

Læs mere om Gourmiddag her

Ny frokostordning?: Her er 6 gode udbydere i Aarhus

Meyers

Frokosten på kontoret skal være noget, man glæder sig til hver eneste dag, og et højdepunkt, hvor du sammen med kollegerne kan tanke op på både energi og fællesskab.

I mere end 30 år har Meyers arbejdet for at tilbyde madoplevelser på arbejdspladsen.

Det vil sige en daglig frokost lavet fra bunden af erfarne hænder; altid med årstidens råvarer og et ufravigeligt fokus på kvalitet, økologi og god smag. 

Velkendte livretter, håndplukkede delikatesser, godt grønt og hjemmebagt surdejsbrød er altid på menuen, ligesom cateringvirksomhedens evige nysgerrighed og jagt efter nye smagsoplevelser sikrer en løbende variation.   

Fra køkkenet i Tranbjerg leverer Meyers elbiler frokosten lige til døren i Aarhus og omegn – blandt andet Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Og er I sultne efter mere end frokost, sørger de også for mødeforplejning, snacks og hjemmebagte, søde sager, ligesom Meyers app giver jeres medarbejdere adgang til dagens menu og flere velsmagende fordele. 

Læs mere om Meyers her

Del artikel

Andre læser også