Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5 formidable steder: Her får du god sushi i Aarhus

Af Redaktionen

Der er ingen tvivl om, at Aarhus elsker sushi.

Og det forstår vi så sandelig godt her på redaktionen.

For den populære japanske ret er med sin lækre, friske fisk, marinerede ris og smagfulde kombinationer en sand delikatesse og en sikker vinder hver gang!

Vi skærer igennem undervandsjunglen og giver dig en håndfuld bud på formidable sushioplevelser i Aarhus.

Find de fem steder herunder:

A+Siam Sushi
Foto: A+ Siam Sushi

A+ Siam Sushi

A+ Siam Sushi på Frederiksgade er en af byens mest populære sushi-restauranter, der især er kendt for deres lækre all you can eat-koncept.

Her får du i hyggelige omgivelser serveret hjemmelavet sushi og japanske retter a la carte – til en pris, de fleste kan være med på. Til frokost kan du spise alt, hvad du vil, for kun 228 kroner.

Til aften er prisen 258 kroner pr. person mandag-torsdag og 278 kroner fredag-søndag.

Flere af stedets kokke er uddannede sushikokke i Asien, som har lavet sushi i over 20 år, og det er virkelig til at smage, at de kan deres håndværk og mestrer kunsten at lave god, smagfuld sushi.

A+ Siam Sushi har for nylig åbnet en ny restaurant i Nicolinehus, så nu kan du også nyde deres sushi på Aarhus Ø.

Hvor: Frederiksgade 32 og Nikoline Kochs Plads 3

5 formidable steder: Her får du god sushi i Aarhus
Foto: Miyagi Sushi

Miyagi Sushi

På hjørnet af Norsgade og Nørre Allé finder du Miyagi Sushi. Karam Ayad, der står bag restauranten, har et klart mål om at højne niveauet for all you can eat-konceptet og tilbyde gæsterne den bedste kvalitet i alle retter.

Prisen for alt, hvad du kan spise, lyder på 258 kroner pr. person alle dage. Børn under 8 år spiser til halv pris. I all you can eat indgår kolde retter som tangsalat, rejechips og hvidløgsmarinerede krebsehaler med crispy surimi.

De varme retter omfatter bl.a. forskellige gyoza, bao, ligesom du kan få miniforårsruller, gambas pil pil-rejer og yakitori-spyd. Af sushi er der alt fra hosomaki til uramaki, kaburimaki, crunch rolls, nigiri og rispapirruller at vælge imellem. 

Desserter som bl.a. is, churros og chokolademousse er også med i all you can eat hos Miyagi.

Hvor: Nørre Allé 16, Aarhus C

5 formidable steder: Her får du god sushi i Aarhus
Foto: Sushi Studio

Sushi Studio

Sushi Studio er det nyeste sushi-skud på stammen i Aarhus. 

Når du træder ind i den nye restaurant, vil du opleve et univers af farver, smag og kreativitet. Beliggende på en tidligere populær sushilokation, byder Sushi Studio på farverige tallerkener, japanske vægtæpper og en stemningsfuld atmosfære.

Restauranten tilbyder både klassisk japansk sushi, men også unikke retter, der kombinerer klassiske japanske retter med moderne kreativitet. Af mindre retter kan du bl.a. prøve crispy ris med tuntatar, padron med hjemmelavet gomadressing og lækre gyozaer.

Der er ruller til enhver smag, så du kan prøve dig frem og finde din favorit i det brede udvalg. Fælles for alle retter er det høje fokus på kvalitet og smag i hver eneste bid.

Med drinks til kun 59 kroner er der altid liv i Sushi Studio – et nyt sushihotspot, du ikke vil gå glip af.

Hvor: M. P. Bruuns Gade 54, Aarhus C

5 formidable steder: Her får du god sushi i Aarhus
Foto: Sota Sushi

Sota Sushi

En af byens ældste sushirestauranter – og en favorit blandt mange – finder du i Vestergade.

Her åbnede Sota Sushi for 15 år siden, og de har siden da forkælet aarhusianerne med sushi fra allerøverste hylde.

Hos Sota finder du et stort udvalg af sushi med fokus på at bruge de allerbedste ingredienser. Vælg imellem à la carte, deres forskellige menuer, eller prøv det populære koncept “I LOVE SOTA”, hvor du du frit kan bestille fra et stort kort med alle Sotas favoritter.

Du har bordet i 2,5 time, og maden bestilles over 2 timer, hvor du kan få alt det, du har lyst til. Gå ikke glip af deres mange lækre Izakaya-retter, som er japanske grillretter, der virkelig viser, hvad det japanske køkken kan.

“I LOVE SOTA” kan vælges tirsdag-onsdag til 395 kr. pr. person og fredag-lørdag til 445 kr. pr. person. Torsdag og søndag erstattes “I det henholdsvis af “Sota Izakaya Experience” og “Søndagsomakase”, som bestemt også er værd at prøve.

Hvor: Vestergade 48, Aarhus C

5 formidable steder: Her får du god sushi i Aarhus
Foto: Nori Bar

Nori Bar

I starten af året var Nori Bar lukket i godt to måneder, men heldigvis er den populære restaurant nu tilbage – i en nyrenoveret og mere rummelig udgave.

Med genåbningen har Nori Bar også præsenteret sine gæster for et helt nyt menukort, der bl.a. byder på lækre nyheder som sashimi af tun, beef tataki og til den søde tand; cheesecake.

Nori Bar byder fortsat på sit populære all you can eat-koncept med priser, der starter fra bare 208 kroner pr. person.

Til at slukke tørsten kan vi anbefale deres cocktails, der altid er et stensikkert hit.

Hvor: Sankt Clemens Stræde 7, Aarhus C

Del artikel

Andre læser også