ANNONCE
H.K.H. Kronprinsesse Mary kommer til Aarhus i dag
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fint besøg: H.K.H. Kronprinsesse Mary kommer til Aarhus i dag

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Musikhuset Aarhus.
Foto: Musikhuset Aarhus.

I dag får Smilets By fint besøg, når Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen kommer for at deltage i åbningen af den digitale Fair Festival.

Aarhus’ Fair Festival er i år ændret til et digitalt format. Derfor får festivalens officielle åbning færre fysisk tilstedeværende deltagere og øget digital transmission til deltagere og udstillere.

Festivalen åbnes i år af H.K.H. Kronprinsessen i dag fredag den 19. marts 2021 kl. 15.00 på Aarhus Rådhus.

“Det er naturligvis en stor ære, at Kronprinsessen vil deltage i åbningen af vores nye, digitale format. Vi oplever det som glædeligt og motiverende at Kronprinsessen ønsker at åbne festivalen”, siger Kristine Overgaard Nielsen, der er CEO for Fair Festival og Globe Go Green.

Visionen med Fair Festival er at bidrage til at øge kendskabet til bæredygtige produkter, tanker og idéer. Med det nye, digitale format får udstillere en online stand til fremvisning af produkter.

Som deltager er programmet og de enkelte events gratis, og du kan finde dem på festivalens hjemmeside her.

Greenlight Aarhus

Kronprinsessens åbning af festivalen bliver samtidig startskuddet til tre dage, hvor Fair Festival deltager i Greenlight, der er en ny by-event i Aarhus.

Her bliver bæredygtige dagsordener belyst af gæster og deltagere, som får mulighed for både at lære og lære fra sig.

“Fair Festival er en stor deltager i Greenlight, der skaber platforme, som stilles til rådighed for byens borgere, erhvervslivet og det offentlige. Formålet er at dele oplysning, der er nødvendig for at kunne navigere i det store emne, som bæredygtighed er – både nu og i fremtiden”, fortæller Kristine Overgaard Nielsen.

Del artikel