Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Håndplukket vintage: Stormagasin får ny linje med genbrugstøj

Af Freja Dumont

Nu kan du shoppe gode genbrugsfund, når du lægger vejen forbi Salling.

Med Sallings nye tøjlinje ‘Re-loved’, som består af håndplukkede klassiske vintage styles, er det nemlig muligt at blande nyt med gammelt. 

Det skriver Salling i en pressemeddelelse.

Ikoniske kategorier

Sortimentet spænder bredt og omfatter en række ikoniske kategorier såsom Levi’s jeans, Levi’s shorts, t-shirts i rock’n’roll-stil, sporty/street sweatshirts og 90’er-inspirerede bomber jakker – alt udvalgt med omhu. 

”Vi vil, med vores nye Re-loved koncept i Salling som noget helt nyt, tilbyde vores kunder at finde  unikke ’re-loved’ styles.

Dette gør vi ved at håndplukke det absolut bedste vintage på markedet, hvor kvaliteten er på højeste niveau, så man ikke kan andet end at gøre sig et fund”, siger Birgitte Søe, chefindkøber Woman’s Fashion, Salling, i en pressemeddelelse.

For at følge med i tidens trends og sæsonskift vil sortimentet løbende blive opdateret med nye styles.

Inspiration til mere ansvarlig modebranche

Salling er stolt af at integrere re-loved styles på lige fod med øvrige brands, og give kunderne mulighed for at vælge ”genbrug” i moderne rammer.  

“Salling Re-loved er et spændende tiltag, som understøtter vores fokus på initiativer, der skaber positiv forandring og inspirerer til en mere ansvarlig modebranche.

Ved at give brugt tøj nyt liv tilbyder vi, med endnu et initiativ, vores kunder muligheden for at omfavne ansvarlig mode,” siger Marianne Bedsted, direktør hos Salling. 

Alle varer bliver vasket og renset, inden de kommer i butikken, så de er helt klar til at blive elsket igen. 

Salling Re-loved bliver lanceret i forbindelse med Salling Future Friendly Award ugen, og vil være tilgængeligt fra tirsdag d. 21. maj i både Salling Aarhus og Aalborg.  

Del artikel

Andre læser også