Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hærget igen: Populær slikbutik i flammer

Af Freja Dumont

Plejer du at blande fredagsslik hos Vingummi på hjørnet af Nørregade og Paradisgade, så skal du måske finde dig et alternativ den kommende tid.

Politi og brand kørte nemlig natten til fredag kl. 03.02 til Paradisgade i Aarhus C, hvor der var anmeldelse om brand i baglokalet.

Ved ankomst til stedet kunne betjentene se flammer i en rude, og de nærmeste beboere blev evakueret, mens brandvæsnet påbegyndte slukningsarbejdet. Branden blev hurtigt slukket og ingen personer kom til skade under branden.

Østjyllands Politi efterforsker nu brandårsagen nærmere.

Blev hærget af maskerede mænd

Det er ikke mere end få uger siden, at slikbutikken blev efterladt “totalt pulveriseret”, efter maskerede mænd angiveligt havde udløst en pulverslukker og på den måde fyldt slikbutikken med skum, der bestemt ikke var af den spiselige slags.

Gerningsmændene blev efterfølgende set flygte fra stedet til fods ad Nørregade mod Vesterbro Torv og efterfølgende i bil i ukendt retning.

Politiet skrev i døgnrapporten, at slikbutikken blev “efterladt totalt pulveriseret” af gerningsmændene.

Personalet i forretningen havde forsøgt at stoppe dem, men uden held.

Også Vingummis anden slikbutik i Aarhus, der ligger på Frederiks Allé, blev angrebet søndag den 12. marts. Begge butikker regner med at holde åbent igen mandag den 27. februar kl.11.

Del artikel

Andre læser også