ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Halloween i Tivoli Friheden: Parken forlænger sine åbningstider og holder åbent frem til mørkets frembrud

Når Tivoli Friheden fra den 13. til den 21. oktober 2018 inviterer indenfor til gys og (u)hygge, vil der være rig mulighed for at få alle oplevelser med – i både lys og mørke. Parken forlænger nemlig sine åbningstider og holder åbent frem til mørkets frembrud. Og som noget helt nyt, kan besøgende i år teste deres mod  i det nye spøgelseshus ’Det makabre madhus’. 

 

Græskar, monstre, hekse, edderkopper og spøgelser vil i ni dage fylde Tivoli Friheden, der for en stund lader uhyggen sprede sig i parken. I 2017 lod de besøgende sig dog ikke skræmme, da Tivoli Friheden satte rekord med over 35.000 besøgende til Halloween. For første gang nogensinde får endnu flere mulighed for at opleve Halloween i Tivoli Friheden, der forlænger sine åbningstider helt til kl. 21.00.  

 

Besøg `Det makabre madhus – hvis du tør

Blandt tusindvis af græskar, levende zombier og spindelvæv præsenterer Tivoli Friheden som noget nyt ’Det makabre madhus’. Det gamle ”Spiseriet” bliver omdannet til et rædselshus med fire forskellige verdener, der tester nerver af stål, når besøgende bevæger sig igennem et hus fyldt med grufulde tjenere og hjemsøgte gæster, der er parate til at give de besøgende en oplevelse fyldt med rædsel og spænding.

 

Foruden parkens forlystelser, der er åbne hele dagen og aftenen, kan besøgende hver dag fare vild i en indviklet labyrint, opleve det eksplosive Fysikshow, gå på skattejagt i parken, dekorere græskar, opleve Hr. Skægs uhyggeligt sjove og lærerige show på Friluftsscenen og se Teaterhuset Filurens forestilling ”Nattens tivoli” i Hermans.

 

Når maven bliver for spændt og begynder at knurre, er der hjælp at hente i madboderne i parken, der blandt andet serverer æbleskiver, hjemmelavet flæskestegssandwich, pandekager og søde churros. Restaurant Friheden er også ramt af Halloween-ånden og serverer unikke retter, som selv et monster har lyst til at spise.

 

Der er altså lagt op til en række forskellige aktiviteter, når Tivoli Friheden inviterer indenfor til Halloween fra den 13. til den 21.oktober 2018. For første gang nogensinde behøver besøgende ikke have efterårsferie for at opleve parken. Med de nye, forlængede åbningstider bliver det muligt at opleve Tivoli Frihedens Halloween selv efter mørkets frembrud.

Læs mere på www.friheden.dk

Del artikel