Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Halloween-ugen: Tivoli Friheden inviterer til gys og (u)hygge i efterårsferien

Fra den 13. til 21. oktober kan du opleve Halloween uhygge, gys og gru i Tivoli Friheden alle dage frem til mørkets frembrud. Parken forlænger nemlig deres åbningstider til kl. 21, så der er rig mulighed for at begive sig ind i den nye forlystelse “Det Makabre Madhus”.

 

Tivoli Friheden satte rekord sidste år med over 35.000 besøgende, der tilsyneladende ikke lod sig skræmme af efterårsferiens uhyggelige tema. I år forventes endnu flere at trodse uhyggen. Særligt den nye forlystelse “Det Makabre Madhus”, et rædselshus i restaurant format, forventes at trække en del besøgende. Forlystelsen er ekstraordinær for Halloween 2018, så det er bare med at komme afsted, hvis du skal nå at opleve alle rædslerne.

 

Et gyseligt restaurantbesøg

Vi har nok alle oplevet dårlig service, et hår i maden eller lignende ved et restaurantbesøg. Men du har ikke set det værste endnu. Når du besøger Det Makabre Madhus, kan du godt forberede dig på at blive skræmt fra vid og sans. Her kan du opleve grufulde tjenere og hjemsøgte gæster, der har i sinde at give dig en forskrækkelse for livet. Hvis du tør, kan du fortsætte til den brutale buffet og videre til flere ulækre overraskelser som den barbariske slagter og den skumle bartender. Det Makabre Madhus serverer grufulde oplevelser hele ugen for voksne og børn over 12 år (børn under 12 år anbefales at være i selskab med en voksen).

 

En park af (u)hygge

Ud over det Makabre Madhus kan du både opleve de sædvanlige forlystelser samt daglige arrangementer og indslag, der kun kan opleves i efterårsferien. Halloween-ugen er spækket med tiltag til børn, unge og voksne, som kan begive sig ud på skattejagt, fare vild i den indviklede labyrint, dekorere græskar og gå på lanternevandring. På Friluftsscenen kan du opleve Hr. Skægs uhyggelige, men sjove show, og er du til mere action, kan du opleve et sprængfarligt Fysikshow, hvor du kan forvente fantastiske eksperimenter med eksploderende græskar, ild, kæmpe røgskyer og meget mere.

Når sulten melder sig

Hvis ikke skrækken har fået dig til at miste al appetitten, er der rig mulighed for at få stillet sulten i de mange madboder eller i Tivolis egen Restaurant Friheden, som disker op med en særlig menu i anledningen af Halloween. Har du stadig ikke fået myrekryb nok, holder BUG AMOK workshop om dyrkelse af spiselige insekter d. 15. og 16. oktober.

 

HVAD: Halloweenuge og ny forlystelse i Tivoli Friheden

HVOR: Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C

HVORNÅR: 13. til 21. oktober

WEBSITE

FACEBOOK