Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sommertilbud hos Cafe Støj: Halv pris på alle drikkevarer

Af Freja Dumont
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Sommerferien rykker nærmere for de fleste – hvis den da ikke allerede er indtruffet.  Og sommerferie kalder naturligvis på kolde fadøl, hvidvin og cocktails.

Hos den hyggelige cafe og spillested Cafe Støj ved Sydhavnen i Aarhus kører de lige nu med et aldeles godt sommertilbud – her kan du nemlig hver torsdag, fredag og lørdag fra kl. 14.00-17.00 drikke for halv pris.

Det gælder bl.a. stedets udvalg af øl, gin & tonics, rosé – og lambrusco, som Café Støj har besluttet sig for at give et stærkt og velfortjent comeback i Danmark.

Hyggeligt spisested

På Cafe Støj kan du nyde din morgenmad, hygge med formiddagskaffen og spise frokost med dig selv eller dine venner og forretningsforbindelser.

Til aften er der musik fra scenen, som du kan nyde sammen med et godt måltid mad. Stedet er især kendt for deres FiskeTapas, hvor råvarerne er fra lokale Einar Christensen Fiskerøgeri Aarhus.

Fokus på musikken

Cafe Støj er cafe hele dagen, og efter aftensmaden omdannes den til et intimt spillested. På den lille scene optræder store og små musikalske stjerner og der holdes foredrag.

Her kan du komme helt tæt på dygtige musikere fra både ind- og udland, og genrerne spænder bredt lige fra rock, pop og jazz til blues, klassisk, folk og hiphop.

Du har også mulighed for at leje Cafe Støj til et selskab, en pladerelease, et kundearrangement, en rund fødselsdag eller hvad du nu har brug for at fejre med din familie og venner.

Hvad: Halv pris på drikkervarer hos Cafe Støj
Hvor: Jægergårdsgade 150, 8000 Aarhus C

Del artikel

Andre læser også