Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Halv pris på hele kortet: Populær Aarhus-café genåbner

Af Freja Dumont

Tilbage i februar meddelte hyggelige Café Folkeven i hjørnelokalet på Thorvaldsensgade 17, at de ville lukke for en stund.

De skrev dengang i et opslag på Facebook, at caféen var presset af de voldsomme prisstigninger på råvarer og el, og at en større ændring derfor var nødvendig for at holde liv i caféen.

Og nu er der altså godt nyt, hvis man har savnet stedets lækre sandwiches og afslappede stemning. Caféen åbner nemlig igen på søndag den 30. april – med halv pris på hele menuen!

“Vi har renoveret og bygget om de seneste to måneder, og nu er vi endelig klar til at åbne igen.

Indretningen er ændret, så der i stedet for sandwichdisken nu er indrettet en hyggekrog med loungestole, planter og akvarium. Derudover er der et udvalg af brætspil, man kan hygge sig med i cafeen,” siger Christoffer fra Café Folkeven

Man kan hele dagen blive forkælet med lækker kaffe, sunde shakes, friskbagte surdejsboller, croissant, brownie, vegetarsandwich eller sandwich med kylling og chili sin carne. 

Åbningstiderne er ændret til 7.30 til 16.30 mandag til fredag og 8.30 til 17.30 lørdag til søndag, så nu kan man få sin tidlige morgenkaffe i caféen eller til at tage med.

Del artikel

Andre læser også