Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har du en travl hverdag? Glem ikke dig selv

Af Annoncør

For langt de fleste voksne danskere i Danmark er hverdagen fyldt op med rutiner. Ofte er det rutiner, der gentager sig hver dag, for havde man ikke faste rutiner, ville det være svært at nå alt det, man skal i løbet af dagen, uden at man ville føle sig stresset.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Sanzi Beauty

Er du en af dem, som har en meget travl hverdag, så kan du måske også genkende, at det er nemt at glemme sig selv i de mange planer. Her får du inspiration til, hvordan du undgår netop det.

10 minutters-pauser i løbet af dagen kan skabe en stor forskel

Når kalenderen er proppet, og når man har en stram tidsplan, er det nemmere at springe en god morgen- og aftenrutine over. Det kan også være, at man tager en kortere frokostpause, fordi der er noget, man skal nå, inden man skal til et møde. Når man konstant har noget at se til, får man aldrig slappet af, og det kan på sigt påvirke din arbejds- og livsglæde.

Har du brug for mere tid i hverdagen, kan du forsøge at tage 10 minutters-pauser i løbet af dagen. Det kunne være den sidste del af din frokostpause, hvor du lige går hen for dig selv, eller måske skal du bruge 10 minutter på dig selv om aftenen, inden du går i seng. Dette sikrer også, at du passer på din hud, og at den forbliver smuk, elastisk og fugtet. Med en god ansigtscreme uden parfume har du sikret en ansigtscreme, som virker, selvom du har travlt.

Planlæg gerne faste træningstimer

Vælger du at bruge 10 minutter ekstra om aftenen på en skønhedsrutine, så kan det være, at du også skal fokusere lidt mere på træning. Træning kan nemlig både give glæde, overskud og skønhed, og det er næsten ikke til at undvære, når man først har en god rutine bygget op.

Del artikel

Andre læser også