Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har du skattepenge til gode?

Af Annoncør

Hvert år går danskerne glip af milliarder i skattefradrag, og det kan være svært at navigere i de mange rubrikker på årsopgørelsen. Men nu er der hjælp at hente. En analyse fra Epinion i 2016 viste, at danskerne går glip af 11 milliarder kroner i skattefradrag årligt. Heldigvis behøver du ikke længere at gå til en revisor for at få hjælp til at tjekke dine fradrag. 

Ved at besvare en række enkle spørgsmål hos danske TaxHelper kan du få tjekket dine fradrag og finde ud af, om du har glemt nogle. På baggrund af dine svar udregnes og sendes dine fradrag til Skat, og du betaler maksimalt 30 % af din skattebesparelse. I gennemsnit får kunderne 2.704 kroner ekstra tilbage i skat, og TaxHelper har allerede hjulpet over 50.000 danskere med at spare 41 millioner kroner.

TaxHelper undersøger 12 forskellige typer fradrag fordelt over en periode på tre til fire år. Det kan være en stor hjælp, da TaxHelper vurderer, at 1,5 mio. danskere har skattefradrag til gode. Nicolai Bargmann Jeppesen fra Skive fandt eksempelvis fradrag for 74.000 kroner gennem TaxHelper, som han ellers ville have overset. Så hvis du vil finde ud af, om du har glemte fradrag, kan du følge i Nicolais fodspor og få hjælp hos TaxHelper.

Hvad er TaxHelper?

TaxHelper er en platform som hjælper dig med at beregne de fradrag, som du har ret til. Dette kunne f.eks. være kørselsfradrag eller håndværkerfradrag mm.

Det kan for mange danskere være svært at danne sig et overblik over deres skat, men TaxHelper har gjort det nemt og bekvemmeligt for dig, uden besværlige skattetekniske ord. Det tager 15 minutter at gå igennem, og er nemt, tilgængeligt og brugervenligt. Det kan for mange nemlig være svært at forstå skattesystemet, som til tider kan være kompliceret, hvilket betyder at mange går glip af penge, som de har ret til.

For når det kommer til ens skat, er det vigtigt, at alle beregninger er korrekte. TaxHelper har sammen med et af de største danske statsautoriserede revisionshuse i Danmark kvalitetssikret platformen, hvilket er med til at sikre, at netop disse beregninger er korrekte. Du kan derfor roligt besvare de spørgsmål som fremgår på hjemmesiden og stole på resultatet.  

Du kan ved at følge dette link blive klogere på, om du har penge til gode.

Del artikel

Andre læser også