Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har du styr på dine streamingtjenester?

Af anders@sommersangdigital.dk

Sponsoreret indhold

 

Udvalget af streamingtjenester i Danmark er stort, og du har måske svært ved at skelne mellem de mange tilbud? Mange danskere har flere abonnementer og ender med ikke at få brugt de tjenester, de betaler for. Her kan du få tips til at vælge den, for dig, rigtige streamingtjeneste.

 

 

Langt de fleste danskere har i dag et eller flere abonnementer på streamingtjenester. Er du en af dem? Og kender du til, at du sjældent får brugt dine tjenester, så meget som du havde tænkt dig? Sådan er det for mange, og det betyder, at man kan gå i månedsvis og betale til noget, man ikke bruger.

 

Ofte køber man et abonnement på en streamingtjeneste på grund af en bestemt film eller serie, som man ønsker at se, men får efterfølgende ikke opsagt abonnementet. Det er selvsagt spild af penge, og det kan derfor være en god idé, at gøre op med sig selv, om man virkelig vil få brugt de tjenester, man betaler til.

 

Hvilken streamingtjeneste har mest indhold for dig?

Selvom det ofte er en enkelt film eller serie, der gør, at du vælger en bestemt streamingtjeneste, så kan det være en god idé at se mere overordnet på, hvor meget indhold på tjenesten der egentlig interesserer dig.

 

Udvalget på mange streamingtjenester er stort, men der er dog forskelle på, hvor bredt et udvalg de tilbyder.

 

Flere af de streamingtjenester der er tilgængelige i Danmark satser ofte på indhold, de selv producerer. Det betyder, at man nogle gange kan opleve, at man går glip af indhold, som man tænker burde være på tjenesten.

 

Et godt eksempel på en streamingtjeneste der har formået både selv at producere indhold, men samtidig samle et stort udvalg af film og serier produceret af andre, er Amazon Prime Video.

 

Tjenesten kom til Danmark i 2020 og er et godt bud, hvis man vil have en tjeneste, som både producerer indhold selv, og har et bredt udvalg af film og serier – både nye og ældre.

 

Test streamingtjenester med en gratis prøveperiode

Dette trick kender du nok godt – at oprette en måneds gratis prøveperiode, binge din yndlingsserie og derefter opsige abonnementet.

 

Det kan være en løsning, men meget ofte oplever man, at man har travlt med andre ting, og måske ikke lige når at få set en hel serie på en enkelt måned. Udover det, så glemmer mange også at opsige abonnementet efterfølgende, og bliver derfor ved med at betale til det.

 

Hvis du vil afprøve førnævnte streamingtjeneste, og have tid til at tjekke indholdet ordentligt, så kan du få 6 måneders gratis abonnement på Amazon Prime Video med Waoo.

 

Det giver dig rigeligt tid til at se, om tjenesten er noget for dig, og hvilket indhold de tilbyder.

 

Så hvis du er træt af ikke at kunne finde noget at se, og skulle skifte frem og tilbage mellem streamingtjenester, så kan det være, at ovenstående er en løsning for dig.

 

 

 

Del artikel

Andre læser også