ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har du svært ved at holde dig i gang i løbet af dagen?

Af Annoncør

Vi kan alle sammen få nogle dage hvor vi har lidt svært ved at holde os i gang. Vi kræver trods alt meget af os selv i løbet af dagen. Der er rigtig mange ting vi skal nå. Og ofte gør vi det hele på meget lidt søvn.

Læs med her for at få nogle gode råd om, hvordan du finder energi i løbet af dagen.

En kop kaffe og koffein generelt

Det kan være en god ide at tage sin kop kaffe eller eventuelt nogle koffeinpiller, hvis man føler at man begynder at blive lidt døsig hen over eftermiddagen. Det er meget normalt, at man begynder at brænde ud på det tidspunkt. I så fald kan en kop kaffe eller eventuelle koffeinpiller meget hurtigt hjælpe en.

Naturligvis skal du prøve at få så meget søvn som overhovedet muligt om natten. Det er nemlig også med til at holde os i gang.

En gåtur ud i det fri

Det kan eventuelt også hjælpe dig gevaldigt, hvis du lige kommer ud på en lidt mindre gåtur. Der er ikke nogen der siger at det behøver at tage en hel time eller mere. Det kan for eksempel blot lige være et kvarters tid, hvor du går rundt i nabolaget.

Måske du endda kan tage en kollega med? Det kan være en god måde hvormed i lige får snakket lidt, uden at i hele tiden sidder ned. Ved at du lige får rørt dig lidt så sætter det også gang i kredsløbet. Og på den måde kan du altså hurtigt få noget mere energi ind i kroppen.

Har du spist og drukket nok vand?

Nogle gange handler det simpelthen også om, at vi ikke har givet os selv nok brændstof. Har du for eksempel spist og drukket nok vand i dag? Det er vigtigt at holde sig opdateret omkring disse ting.

Det er for eksempel altid en god ide at have en vandflaske klar ved siden af sig. På den måde får man helt automatisk drukket ret meget vand i løbet af dagen. Det bliver nemlig en hel vane lige at drikke fra denne vandflaske af og til.

Men derudover kan det også være en god idé at have nogle snacks ved siden af sig i løbet af dagen. Det kan for eksempel være et æble, som du skærer op og spiser lidt af i løbet af et par timer.

Del artikel