ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop afsløret: Harry Styles giver ekstrakoncert i Østjylland

Af Freja Dumont

Søndag den 3. juli skulle den britiske superstjerne Harry Styles egentlig have givet koncert for et udsolgt Royal Arena, men efter skyderiet i shoppingcentret Field’s, som ligger tæt på arenaen, blev koncerten aflyst.

Danske Harry Styles-fans fik sig derfor noget af en glædelig overraskelse, da stjernen i sidste uge annoncerede, at han vender tilbage til Danmark – nærmere bestemt Horsens – for at spille på sin ‘Love On Tour’-koncert på CASA Arena lørdag den 13. maj 2023.

På grund af den overvældende interesse for billetter koncerten i Horsens, tilføjes nu en ekstra koncert, ligeledes på CASA Arena i Horsens, den 14. maj 2023. Det skriver Live Nation Danmark på Facebook.

Vær klar i morgen kl. 10

Hvis du vil opleve showet, som er spækket med Harry Styles’ globale hitsingler, herunder Sign of the Times, Lights Up, Adore You, Watermelon Sugar og Kiwi, kan du sikre dig billetter i morgen tidlig.

I onsdags fik dem, der havde billet til koncerten i Royal Arena, chancen for at købe billetter først. Og i morgen starter billetsalget så officielt kl. 10.00.

Du kan sikre dig billetter lige her.

Casa Arena kan rumme omkring 30.000 til de store stadionkoncerter. Arrangørerne forudser dog, at koncerten vil blive hurtigt udsolgt, så det er med at være kvik på tasterne, hvis du vil sikre dig billetter.

Del artikel

Andre læser også