Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt på vinfronten: Hartvigs Vinbar åbner i Jægergårdsgade

Af Line Ingwar Karlsen

På det hyggelige Frederiksbjerg åbner der snart en ny vinbar eller vinbodega. Det bliver lige i starten af Jægergårdsgade, på hjørnet af Frederiks Allé og Jægergårdsgade, Hartvigs Vinbar kommer til at ligger. Før i tiden var der varmestue i lokalerne, men den tid er ovre. Med en perfekt beliggenhed, gik der ikke lang tid, inden lokalerne var besatte.

 

Renoveringen er i fuld gang

Selvom det er sommer, og en del håndværkere holder ferie, så arbejdes der på at lave lokalerne færdige. Møblerne er også bestilt. Stilen bliver moderne nordisk, hvor de nordiske træsorter bliver brugt til både hylder, borde og stole. Der bliver godt 30 siddepladser plus ståpladser ved baren hos Hartvigs Vinbar. Åbningen er endnu ikke datofastlagt, men vil være mellem den 15. og 20. august. Den endelige dato afhænger af, hvornår møblerne er færdige.

Hartvigs Vinbar - Aarhus Update

100 vine på glas

På en rigtig vinbar skal der naturligvis være vine på glas. Det der med kun at købe flasker holder ikke, og det ved Jan Hartvigsen alt om. Så langt de fleste vine kan fås på glas. Grunden til, at det ikke er alle, er, at der er dyre samlervine eller kultvine, som kun kan købes på flaske. Det bliver mest europæiske vine, som vi kommer til at se hos Hartvigs Vinbar. De bliver håndplukket, så der er en god bredde i udvalget. Der vil i starten være lette snacks, vi kan nyde til vinen. Jan Hartvigsen fortæller, at tiden vil vise, hvad der kan lade sig gøre at servere i vinbaren.

Hartvigs Vinbar har coravin

Erfaren herre bag proptrækkeren

Indehaveren af Hartvigs Vinbar er Jan Hartvigsen. Med et CV, som tæller Hotel Fakkelgaarden, Fakkegrav Badehotel, Ti Trin ned, Svineriet, Comwell Aarhus og Restaurant Koch, er det ikke erfaring, som mangler. Han ved om nogen, hvad god betjening er og betyder for gæsterne. Jan Hartvigsen startede i branchen i 1994, og har arbejdet med vin stort set lige siden. Men Jan Hartvigsen har altid haft en drøm om at være selvstændig, og da chancen bød sig, var der ingen tvivl. Jan Hartvigsen fortæller, at både lokale og beliggenhed er fantastisk og er overbevist om, at vinbarer og ikke mindst vine på glas er et område i vækst. Også i Aarhus.

Vi glæder os til at følge Hartvigs Vinbar

 

Hartvigs Vinbar

Jægergårdsgade 2A, stuen
8000 Aarhus
Telefon:  24 47 84 33

 

Åbningstider

Tirsdag og onsdag fra 16.00 til 23.00
Torsdag og fredag fra 15.00 til 24.00
Lørdag fra 13.00 til 24.00

[mappress mapid=”751″]