Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hastet til sygehuset: 66-årig ramt af flugtbilist i Aarhus

Af Freja Dumont
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Tirsdag eftermiddag modtog Østjyllands Politi kort før kl. 15.00 en lang række anmeldelser om, at der foregik nogle uroligheder i boligområdet Bispehaven i det vestlige Aarhus.

Ifølge anmeldelserne var der tale om en form for uoverensstemmelser mellem nogle yngre mænd, hvoraf nogle af dem befandt sig i et køretøj, mens andre var til fods og angiveligt havde slået/kastet med ting mod køretøjet.

Det skriver Østjyllands Politi i dagens døgnrapport.

66-årig kørt ned

Undervejs i urolighederne påkørte føreren af det pågældende køretøj en 66-årig mand, som tilfældigt kom gående på fortovet på Hasle Centervej, hvor balladen mellem personerne udspillede sig. Flere vidner overværede episoden og påkørslen.

Flere patruljer blev sendt til stedet, inden et større område blev afspærret, for at politiet kunne undersøge forholdene nærmere.

Den 66-årige mand modtog behandling i en ambulance og blev kørt til hospitalet. Han er ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Kort tid efter blev en 39-årig mandlig bilist anholdt, sigtet for personpåkørslen, mens den anvendte bil blev beslaglagt jf. loven om vanvidskørsel.

Østjyllands Politi arbejder fortsat med efterforskningen af det samlede sagsforløb.

Det er Østjyllands Politis nuværende formodning, at der er tale om et internt personopgør, som førte til gårsdagens uroligheder, og der er intet, der tyder på, at episoden er relateret til bandemiljøet.

Del artikel

Andre læser også