ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hav udstyret i orden, når der afholdes koncerter

Af Annoncør

Små koncerter er ifølge gældende Corona restriktioner blevet lovligt sommeren over. Man kan derfor godt arrangere små byfester, hvor der f.eks. spilles musik, så man ikke går helt tabt for musikalske oplevelser. De store festivaler må desværre stadig aflyse, da de er for store til at kunne afholdes under gældende restriktioner. Dette kan imidlertid give mulighed for flere små lokale udendørs byfester og koncertoplevelser. Se mere her, hvor du kan læse om nogle praktiske opgaver i forbindelse med at arrangere en koncert.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Light Partner ApS

Den lokale koncertoplevelse i nabolaget

Det kan være, at I er flere i nabolaget der savner sommerens mange festival oplevelser. I byer landet over, har man på kreativ vis afholdt sommerens lokale festival på andre måder, så festival oplevelsen og samhørigheden stadig kunne opleves. Det gælder f.eks. for Kløften Festival, som hvert år afholdes i Haderslev, at denne festival sidste år og i år er blevet lavet om til små havefester i hele Haderslev, så man kan samles med dem, man ellers ville tage på festival med. Kløften Festival har arrangeret en bil, som kører rundt til de forskellige havefester, så de kan sælge alkohol, og derved tjene nogle penge ind til deres ellers økonomisk ramte festival. På samme måde kan du være med til at lave noget mere lokalt. I år er det muligt at samles nogle flere, så man kan også med fordel udvide til at lave en egentligt koncert oplevelse i nabolaget.

Hav udstyret i orden til din koncert

Først og fremmest skal man finde en eller flere musiker, der ønsker at spille til koncerten. Herefter skal der være styr på scenen, så koncertoplevelsen ikke bliver dårlig. Det handler primært om lyd, og der skal der være nogle kraftige strømkilder bl.a. et neutrik stik, som kan klare den kraftige mængde strøm, der strømmer igennem. Hvis du klikker på linket ovenfor, finder du bl.a. neutrik stikket, men også andre vigtige elementer til din koncertoplevelse bl.a. lys opsætning.

Sørg for gode drikkevarer til din koncert

Det er også rigtigt vigtigt, at man kan få rigelige drikkevarer til koncertoplevelsen, da oplevelsen ofte bliver bedre, når man samtidigt får noget at drikke. Specielt hvis det er en udendørs koncertoplevelse, som hen mod aften kan blive lidt koldt, er alkoholiske drikke altid et hit. Man kan leje sig til diverse festival udstyr såsom boder med diverse drikkevarer med f.eks. øl fra fad.

Del artikel

Andre læser også