Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Havehygge og praktiske projekter i sommerferien

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Sommerferien er allerede i gang for mange, og det betyder for de fleste en periode med lidt mere fritid. De fleste har brug for at slappe af og lade op under ferien, så man er klar til den travle hverdag, man møder efter ferien. Men det kan være svært at finde på aktiviteter, som både er afslappende og praktiske på samme tid. En idé kan være at bruge noget af sin fritid på haveprojekter, som man længe har gået at tænkt på. Det kan være alt fra at plante nye blomster eller lave et drivhus til at give sin terrasse eller havemøbler nyt liv. Haveprojekter giver mulighed for at kombinere fysisk aktivitet med hyggelige stunder i haven – og måske endda invitere familie og venner over til en hyggelig grillfest, når projektet er færdigt.

Plej terrassen med kvalitetsprodukter

En terrasse er for mange et af de steder, hvor man nyder sommeren allermest. Det er her man kan grille, hygge med vennerne og familien, og det er her man kan slappe af i solen. Derfor er det også vigtigt at have en flot og indbydende terrasse. En flot terrasse kræver dog lidt pleje – især hvis den skal se pæn ud året rundt. En af de ting, man kan gøre for at passe godt på sin terrasse, er at behandle den med en overfladebehandling med pinotex – eksempelvis med pinotex træolie, pinotex træbeskyttelse eller pinotex superdec – alt efter hvilket udtryk, man ønsker. Dette giver mulighed for at beskytte sin terrasse mod vejret – både regn, frost og sne. Man kan finde overfladebehandlinger til træterrasser i flere forskellige farver, hvis man eksempelvis vælger pinotex superdec, der kan tones i mange farver, eller pinotex træolie, der også fås i forskellige nuancer. Når man skal vælge pinotex træbeskyttelse, er det vigtigt at finde den overfladebehandling, der passer bedst til sin terrasse, så man sikrer sig den bedste beskyttelse af sit træværk.

Nye havemøbler og pleje af dem

Når foråret og sommeren nærmer sig, er det typisk tid til at tænke på havemøbler – eksempelvis fra fermob havemøbler. Mange har en altan eller en terrasse, hvor de kan nyde solen og varmen, men ikke alle har det perfekte udstyr til at kunne slappe af ordentligt. Havemøbler skal være behagelige at sidde i, og samtidig skal de passe ind i den stil, man ønsker at have i sin have. Derudover skal de også være holdbare, da de fleste havemøbler typisk bliver udsat for vejret. Derfor er det vigtigt, man overvejer sit køb af havebord og havestol grundigt. Nogle ønsker vedligeholdelsesfrit havebord og havestol, mens andre foretrækker havebord og havestol i træ. Køber man sit nye havebord og havestol i træ, kan man med fordel behandle det med pinotex træolie eller
pinotex træbeskyttelse for at naturligt udtryk. Ønsker man senere at give træet en anden farve, kan man også behandle det med pinotex superdec.

Skab hyggelige stunder i haven

En hyggelig have er ikke kun en flot have. Det er også en have, der er indbydende at opholde sig i, og hvor man føler sig velkommen. En af de ting, man kan gøre for at skabe denne hyggelige stemning i sin have, er ved at sætte nogle hyggelige møbler op. Dette kan eksempelvis være en lækker havesofa eller et flot havebord med tilhørende havestol. På den måde kan man sidde ude i haven og nyde solen samtidig med, at man har det behageligt.

Del artikel

Andre læser også