Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyhed: Havnens Fiskehus åbner filial i Aarhus Syd

Af Jan L. Pedersen
Anders Udengaard og
Anders Udengaard og

Nyt samarbejde skal styrke restaurationerne i en ekstraordinært presset tid. Særligt denne branche kæmper i disse dage med corvid-19, der har lukket for al normal aktivitet, så restauratørerne i stedet kæmper for at overleve på takeaway salg.

 

Det rammer også lokale leverandører. Derfor har Restaurant Unico og Havnens Fiskehus indgået et samarbejde om, at Havnens Fiskehus – foruden deres normale butik på Aarhus Havn – rykker ind hos Restaurant Unico, med salg af takeaway-fiskeretter alle ugens dage.

 

”Som branche overlever vi kun den her krise, hvis vi står sammen. Derfor er det centralt for mig som restauratør, at støtte og samarbejde med mine kollegaer. Vi har altid været gode til at handle lokale råvarer, men det fokus sætter vi nu helt i top. På den måde støtter man ikke kun os, men en masse af byens lokale producenter, når man handler ved os.”, fortæller Anders Udengaard, ejer af Restaurant Unico i Aarhus Syd. Og tilføjer med et glimt i øjet, at Havnens Fiskehus med sikkerhed ikke får p-bøder ved ham.

 

Det øgede fokus på lokale leverandører og råvarer skal skabe omsætning hele vejen rundt. ”Det bliver skaldyrssalat med skaldyr fra Havnes Fiskehus og lokale æg fra Olsgaards Gårdbutik. Burgere med boller fra Byens Bager i Odder. Frugt og juice fra Karensminde Frugtplantage. Derudover har vi vores øvrige take away-kort og salg af hjemmebagt brød, vi skruer helt op for de lokale ingredienser og råvarer. På den måde støtter vi alle lokalt.”, afrunder Anders Udengaard.

 

Nyhed: Havnens Fiskehus åbner filial i Aarhus Syd
Anders Udengaard og Anders Andreasen

 

 

Del artikel

Andre læser også