Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Havnens Fiskehus: Weekendtilbud – havkat til engrospriser

Af Jan L. Pedersen

Havkat er en fantastisk fin spisefisk, kendt for dens fine hvide, faste, delikate kød. Den bruges netop nu af talrige gourmetrestauranter, da den er i sæson i netop juni og juli måned.

 

”Der fanges hvert år ved denne tid rigtig mange flotte havkat i Nordsøen og derfor er prisen også rigtig fornuftig i øjeblikket” siger Anders Andreasen og fortsætter ” Vi vil gerne hjælpe vores kunder med at købe den rigtige fisk på det rigtige tidspunkt og derfor har vi i denne weekend købt et flot parti havkatfilet hjem til en fantastisk billig penge”.

 

Havnens Fiskehus tilbyder kasser med 2 kg havkatfilet til kun 240 kroner.

 

En flot pris, da havkatfilet til tider koster helt op til 250 kroner kiloet.

Havnens Fiskehus: Weekendtilbud - havkat til engrospriser

Man kan bestille på deres Facebookside eller ved at ringe på 86 12 38 00. Der er købt 120 kilo hjem, så det er en god ide at få reserveret i tide, hvis man vil være sikker på at få glæde af det flotte tilbud.

 

Oplagt til grillen

Havkat er fantastisk på grillen og den gør sig også glimrende på grillspyd da kødet er meget fast. ”Den er også super delikat som ceviche, den klassiske peruvianske ret med råmarineret fisk, koriander og frisk chili” tilføjer Jonas Tønsager (chefkok og madudvikler på Havnens Fiskehus). ”Vi har flyers med en god opskrift på det, bare husk man skal fryse fisken 24 timer inden brug når det spises rå” siger Jonas.

 

Havnens Fiskehus: Weekendtilbud - havkat til engrospriser

 

 

 

Del artikel

Andre læser også