Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt nyt show: Heino Hansen afslører hemmelighed i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
PR-foto
PR-foto

Er du til dansk stand-up fra allerøverste, så behøver Heino Hansen vist ingen introduktion.

Vinderen af Årets Komiker 2022 er her, der og allevegne – og næste år kommer han sørme til Aarhus med sit nye comedy-show.

Det har fået titlen ‘Heino Hansen’s Første Afskedsshow’ og kan opleves i byer landet over i efteråret 2024.

Vil du se showet i Aarhus, skal du sætte kryds i kalenderen torsdag den 31. oktober 2024, hvor Heino Hansen indtager Musikhusets Store Sal ad to omgange – kl. 18.00 og 20.30.

Særlig tvivl begyndte at spire

Da Heino Hansen senest var aktuel med et one-man show, turnerede han landet tyndt med det ultrapopulære ‘Heino Hansen’s Første Comedy Show’.

Dét show sikrede ham sidenhen prisen som Årets Komiker ved ZULU Comedy Galla 2022, hvor Heino Hansen i sin takketale sagde følgende:

”Jeg har lavet 141 shows på 10 måneder, og det har været en stor oplevelse. Men jeg vil også sige, at min hjerne er gået lidt i stykker efterfølgende.

Det er lidt et chok som komiker at finde ud af, at man kan blive mør på den måde, så jeg er glad for den her pris, for jeg tror faktisk, det var sidste skud, jeg havde i bøssen.”

Salen grinede – men var det en joke? Selvom han var pavestolt over at have nået denne store milepæl i sit liv, var der en særlig tvivl, der begyndte at spire i ham.

I de seneste 3 år har Heino Hansen nemlig gemt på en hemmelighed – en hemmelighed, som han nu vil dele med dig i sit nye show. 

Ambitiøst og lidt for ærligt

I 2024 får ‘Heino Hansen’s Første Afskedsshow’ så premiere, og vi skulle hilse fra Heino og sige, at det gider du godt at se!

”Det bliver ikke gammel vin på nye flasker. Det bliver ikke engang vin. Hvis det sidste gang var vin, så er det her champagne. Eller i hvert fald som minimum cava. Cava smager ærligt også bedre end champagne – ja du betaler for navnet, hvis man spørger mig.

Jeg ved ikke en skid om vin eller pagne. Hvis sidste show var en lager-øl, er det her en porter. En gammel bitter porter, der virkelig hader Knud Brix fra Ekstra Bladet.

Det korte af det lange – jeg er i gang med at udvikle et ambitiøst, modigt, lidt for ærligt – og ikke mindst virkelig sjovt show til jer. Glæder mig til at se jer igen – jeg har savnet jer!” udtaler Heino Hansen i en pressemeddelelse.

Vil du opleve et comedy-show af højeste kaliber, så er det nu, du skal slå til.

Hvad: Heino Hansens nye show
Hvor: Musikhuset Aarhus
Hvornår: 31. oktober 2024

Du finder billetter til de to shows i Aarhus her

Del artikel

Andre læser også