Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Donerer hele omsætningen til Ukraine: Frokost og kaffe med god samvittighed

Af Freja Dumont
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

På lørdag holder CleverCoffee ekstraordinært åbent i deres kaffebar i Aarhus, hvor de donerer hele dagens omsætning til Ukraine.

I Team CleverCoffee har de i fællesskab besluttet, at både partnere og medarbejdere møder ind i kaffebaren denne lørdag, således al omsætning på dagen kan gå til World Central Kitchen, der serverer friske måltider til ukrainske familier på flugt.

Dørene åbner kl. 10 og i løbet af dagen er det muligt at købe kaffe, morgenmad, frokost og kolde drikke indtil kl. 15

”Der har været en enorm opbakning til arrangementet og flere samarbejdspartnere støtter op ved at levere mad og drikke. Andre fortæller om det vidt og bredt.

CleverCoffee er derfor klar til at tage imod en masse gæster – og vi håber, at så mange som muligt kommer forbi,” siger Carina Lybek fra CleverCoffee.

CleverCoffee bor i The Kitchen på AU, Universitetsbyen 14.

Andre Ukraine-indsamlinger i Aarhus 

Det er ikke kun hos CleverCoffee, at de donerer omsætning til ofrene for krigen i Ukraine.

Hos Fryden Kaffebar donerer de på lørdag den 5. marts også al omsætning af boller og cookies ubeskåret til Røde Kors’ katastrofeindsamling.

Ligeledes kan du hos GRØD donere 50, 150, 250, 500 eller 1000 kroner til Røde Kors, som sender hjælp til Ukraine – som tak får du en e-kogebog med alle de bedste opskrifter fra GRØD.

I Danmark støtter Salling Group Folkekirkens Nødhjælps indsamling til krigens ofre. Det betyder, at man som kunde i Bilka, føtex, BR, Netto og Salling Stormagasiner samt i Starbucks og burgerkæden Carl’s Jr. fra starten af næste uge kan yde et bidrag til krigens ofre direkte ved kassen, når man handler både lokalt eller online og på sms.

Salling Group donerer selv 500.000 kr. til at kickstarte indsamlingen. Udover det donerer Salling Group 500.000 kr. til varer og andre aktiviteter.

Del artikel

Andre læser også