Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt nyt samlingssted: Aarhus får sin egen ‘Lilleby’

Af Jonathan Sten Drivsholm
De tre iværksætter-mødre Julie Moss Nakskov, Ida Madsen og Julie Kjær.
De tre iværksætter-mødre Julie Moss Nakskov, Ida Madsen og Julie Kjær.

Nu er der godt nyt til de mindste aarhusianere og deres forældre.

Fredag den 12. august kl. 13 åbner dørene til et nyt samlingssted for alle småbørnsfamilier på Nørre Allé 12. Den gamle filmfabrik på adressen kommer til at danne ramme om alt fra legestuer, holdundervisning, børnebold og familietræning til foredrag, fællesspisning og krea-workshops.

Bag det nye initiativ står tre iværksætter-mødre Julie Moss Nakskov, Ida Madsen og Julie Kjær, der alle er hjemmepassere i Aarhus.

“Lilleby rummer alt det, jeg selv gik og manglede, da jeg var på barsel med min søn og sidenhen som hjemmepasser i Aarhus. Det er et hus i bevægelse, der skal rumme flere livsfaser og henvender sig derfor både til barslende, hjemmepasser og småbørnsfamilier helt generelt i Aarhus,” fortæller Julie Moss Nakskov, der er en af de tre stiftere af Lilleby Aarhus.

Fællesspisninger, loppemarkeder og workshops

Lilleby er målrettet børn fra 0-6 år og deres forældre. Hver uge er der holdtræning og forløb for både de mindste og lidt større børn. For at skabe plads til nærvær og tryghed er alle holdene små med maks 12 deltagere.

“Aarhus og omegn er fyldt med småbørnsfamilier, men vi mangler et centralt sted, hvor relationer gennem leg og samtale kan dannes og udvikles.

Der skal være noget for mange interesser og udover holdforløb i hverdagene kommer vi også til at danne ramme om aktiviteter som månedlige fællesspisninger, loppemarkeder, foredrag og workshops,” fortæller Julie Moss Nakskov.

Helt nyt samlingssted: Aarhus får sin egen 'Lilleby'
Det er her på Nørre Allé 12, den nye Lilleby åbner.

I løbet af august og september inviterer Lilleby til gratis introevent for familietræning, det første loppemarked med børnetøj og -sager og fællesspisning.

Åbningsfest med fællessang og dans

25. august afholder Lilleby sin første foredragsaften, hvor temaet er “Kvinde kend dit underliv”.

På aftenen vil GynObs fysioterapeuter fra Klinik Underværk komme forbi til oplæg og samtalesalon og dele ud af deres viden om fertilitet, graviditet, efterfødsel og kejsersnit.

Billetter til foredrag og arrangementer kan købes online på Lillebys hjemmeside, hvor også tilmelding til holdforløb foregår.

Den 12. august kl. 13.00-18.00 inviterer Lilleby alle interesserede til åbningsfest. Her vil de nye lokaler blive vist frem til en eftermiddag med fællessang, dans og snacks.

Du kan læse mere om Lilleby lige her

Del artikel

Andre læser også