En helt outstanding vinsmagning – nu med endnu flere vine på Slinger Bistro

En oplevelse for livet – sjælden, og unik, vinsmagning på Slinger Bistro. Det bliver en aften, du vil huske resten af dit liv. Intet mindre. Slinger Bistro giver dig muligheden for en udsøgt, og meget eksklusiv vinoplevelse, hvor du kan smage nogle helt unikke vine, der uden sammenligning vil imponere selv de største vinelskere. Vinkortet længere nede taler sit eget sprog. Køkkenchefen, Mads Stokholm, har til denne aften sammensat en middag, der på vidunderlig vis vil gå hånd i hånd med de unikke vine – eller en del af dem. Se den opdaterede liste over vin her:
Champagne
NV De Sloovere Piene Brut Prestige
1945 Heidsieck & Co Monopole
NV Brut Reserve 1er Cru Jean Gimonnet
NV Brut, C. de Cazanove
NV Brut Rosé, G.H. Martel
Charles Heidsieck Brut Reserve ‘700 Ans Grimaldi’ 1297-1997 Magnum
Jaquesson Cuvée No 734
Hvidvin
1995 Meursault, Clos de Cras, 1 Cru, Cerberon
2005 Meursault, Perriéres 1 Cru, Moret-Nomine
2005 Meursault-Charmes 1 Cru, Moret-Nomine
1966 Savigny, Les-Beaune Redrescul, 1 Cru, M. Doudet-Nadine
1973 Chassagne-Montrachet, Virondot Grand Cru – Morey
1972 Puligny Montrachet 1 Cru, Gerard Chavy
Rødvin
1959 Gevrey Chambertin Morin Pere & Fils
1947 Richebourg Grand Cru Vandermeulen
1955 Clos de Tart Grand Cru Exceptionelle, Vandermeulen
1964 Beaune Clos de Mouches 1′ Cru Drouhin/Grafe Lecooq
1976 Beaune Clos de Mouches 1’Cru Chanson
1976 Chambertin Clos de Béze Grand cru P. Gelin
1964 Chambertin Clos de Béze Grand Cru P. Bouillon
1947 Clos de Vougeot Grand Cru, Leymarie
1953 Corton Grand Cru Cuvée Docteur Peste Faye & Cie
1979 Volnay Bitouzet
1986 Latricieres Chambertin Grand Cru Camus Pere & Fils
1978 Gevrey Chambertin, Champy
1982 Volnay, Ph. Moreau
1972 Charmes Chambertin Grand Cru Camus Pere & Fils
1974 Latricheres Chambertin Grand Cru Camus Pere & Fils
1978 Leroy d’Auvenage, Bourgogne
1986 Bonnes Mares Grand Cru Newman
1985 Charmes Chambertin Grand Cru Camus Pere & Fils
1976 Beaune Clos de Roi 1′ Cru ,Chanson
1955 Chambolle Musigny A & R Barrier
1967 Chambolle Musigny
1959 Volnay Albert Bichot
1982 Volnay, Ph. Moreau
1985 Beaune Clos de Mouches 1’Cru Chanson
1982 Santenay H. Royer-Lebon
1970 Charmes Chambertin Grand Cru Camus Pere & Fils
1926 Chambolle-Musigny “Les Amoureuses” 1 Cru, J. De Canniere
1976 Charmes Chambertin, Grand Cru, Tortochot
Dessertvin
1955 Château Pajot, Rene Vedrenne, Sauterne
1947 Barsac, Vandermeulen
1947 Sauterne, Vandermeulen
1978 Château de Segur, Barsac Sauternes
1980 Château Rieussec, Sauternes
1995 Chateau Lamothe Guignard, Sauternes
1934 Barsac Sauternes
———————————————————-
6-RETTERS MIDDAG / MENU
———————————————————-
Køkkenchefen, Mads Stokholm, står for maden!
Snacks
Pandekager med fuglekvidder
Stegt Kyllingeskind med rogn og røg
Østersmayo med brændt jomfruhummer
Hjertesalat med røget bacon og oliven
Fiskebold med løgcreme
Første forret
Kammusling tataki
Røget beurre blanc og kaviar
Anden forret
Stegt pighvar
Tomat & bisque
Mellemret
Ristet foie gras
Rabarber, citrontimian & brændt crepe
Første hovedret
Confiteret kalvebrissel
Svampefricassé med syltede skud og frisk trøffel
Anden hovedret
Paneret dansk gris
Morkelsaft, persille & ramsløg
Dessert
Brun farin
Vanilleis & rabarber
BESTILLING / RESERVERING
Først til mølle. Der er ganske få pladser tilbage. Ring på 30 31 32 45 med det samme, eller gå ind på www.slingerbistro.dk/vinsmagning, hvor du kan læse meget mere!