Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt unikke boliger: Malling Dampmølle tilbyder lejelejligheder for enhver smag

Af Annoncør

Vil du være en del af et unikt boligområde med faciliteter, der er udover det sædvanlige? I så fald skal du kigge med her!

Velkommen indenfor i Malling Dampmølles indbydende lejeboliger, der alle er noget udover det sædvanlige. Bag facaderne gemmer sig 52 lejeboliger, der hver sætter sit eget præg på, hvad den ideelle bolig er for dig.

Et arkitektonisk byggeri med respekt for Mallings omgivelser

Malling Dampmølle har bygget differentierende lejligheder, der henvender sig til et bredt spektrum, hvor der er plads til alle – alt fra unge par og børnefamilier til seniorer og enlige.

Lejlighederne fordeler sig på 2, 3, 4 eller 5 værelser, hvor størrelserne spænder fra 55 til 164 kvadratmeter med priser fra kun 6.690 kroner.

I Malling Dampmølle er der en lejebolig til ethvert ønske, hvilket netop er Malling Dampmølles idé for boligkomplekset. Deres design skaber samtidigt ingen tvivl om dette.

Malling Dampmølle har leget med den arkitektoniske oplevelse, hvor et loft er meget mere end blot et loft og hvor et køkken ikke bare er et køkken. Boligerne byder på et lækkert design, hvor der er taget højde for selv de mindste detaljer; om det gælder indfaldslys, udnyttelse af kvadratmeter eller inventar af den bedste kvalitet.

Køkken- og badeværelseselementerne er udført i kvalitetsmaterialer fra Invita, der skal imødekomme dagligdagens gøremål. Køkkenerne udfolder sig forskelligt – om end du har brug for et sted at lave mad i et separat køkken eller som et samlingspunkt for hele familien i en køkken-ø, men fællesnævneren er, at de har et massivt udseende og suverænt design.

Helt unikke boliger: Malling Dampmølle tilbyder lejelejligheder for enhver smag

Hop på cyklen eller tag en grøn køretur

Med en lejebolig hos Malling Dampmølle betaler du ikke blot for et hjem, men i prisen er du garanteret en række ekstraordinære services, som kun opgraderer oplevelsen.

Lejlighedskomplekset tilbyder en lang række fordele for deres lejere – heriblandt delebiler.

Malling Dampmølle har i sinde at imødekomme Aarhus Kommunes strategi om at fremme brugen af miljøvenlige transportmuligheder, hvorfor de tilbyder deres lejere muligheden for at låne en elbil for en dag for en sølle sum af 400 kr.

Prisen er blot et udtryk for en symbolsk pris, der skal betale prisen for el, forsikringer mm. Denne mulighed er fantastisk for dig, der kun har behov for en bil en gang imellem, og som af samme grund ikke har egen bil. 

Vil du derimod hellere opleve Malling på to hjul kan du også hoppe op på en af beboercyklerne, der stilles gratis til rådighed for lejerne. Udforsk Malling og omegn – om end det er en tur til stranden eller blot en tur til det lokale supermarked.

Cyklerne står altid til rådighed og klar til afbenyttelse, hvor de løbende bliver vedligeholdt af Malling Dampmølles egen cykelmekaniker.

Helt unikke boliger: Malling Dampmølle tilbyder lejelejligheder for enhver smag

Et fælleshus til dine fremtidige begivenheder
Fælleshuset tilbyder beboerne i Malling Dampmølle muligheden for fællesspisning, vinsmagning, foredrag, yoga, film- eller TV-udsendelser på storskærmen m.m. Fælleshuset rummer op til 50 mennesker, om det så er til private arrangementer for beboerne, eller om du ønsker at holde fest for dine nærmeste og bekendte.

Fælleshuset rummer alle de faciliteter, du har brug for til dit næste arrangement – herunder storskærm, toiletter, musikanlæg, buffetbord m.m. Ydermere er der også mulighed for overnatning til dine gæster, da Malling Dampmølle stiller en gæstebolig til rådighed. 

Er du blevet nysgerrig på lejeboligerne i Malling Dampmølle?

Mulighederne er mange i Malling Dampmølles nyopførte lejeboliger.

Har du spørgsmål eller ønsker du en personlig fremvisning af lejeboligerne? Så kontakt Lejeboligmægleren på tlf. 33 33 03 33 eller på info@lejeboligmaegleren.dk

Del artikel

Andre læser også