Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt nyt til elbilister: Nu åbner 46 nye ladepunkter midt i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Salling Group
Foto: Salling Group

Sallings p-hus er netop blevet 23 ladestandere rigere.

Dermed får stormagasinets besøgende nu mulighed for at lade deres elbil, mens de shopper i midtbyen.

Salling har nemlig i samarbejde med Sinding & Co. samt den øvrige del af ejerkredsen åbnet 23 ladestandere fra Norlys i parkeringshuset.

Det betyder, at 46 biler kan lade på samme tid. De er fordelt med seks 50 kW-udtag/hurtigladere i stueetagen og 40 styk 22kW-udtag/normalladere på fjerde etage i p-huset, skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Oplad bilen døgnet rundt

Tor Sinding, direktør i Sinding & Co. er glad for, at 46 elbilister nu kan lade på samme tid i Sallings p-hus.

“Vi vil gerne bidrage til mobiliteten i midtbyen. Det skal være nemt at være elbilist i Aarhus, og derfor er vi glade for, at vi har mulighed for at tilbyde opladning af bilen hele døgnet rundt i parkeringshuset.

Vi ønsker at blive et af beboere og kunders foretrukne sted, når de skal lade bilen i midtbyen,” lyder det fra Tor Sinding.

Hvert år anvender mange tusinde bilister Sallings p-hus, og antallet af elbilister stiger.

Endnu flere ladestandere på vej

Derfor glæder det også direktør i Salling, Marianne Bedsted, at stormagasinet kan give kunderne og byens øvrige beboere muligheden for at lade centralt i midtbyen.

“Vi er rigtig glade for, at vi kan tilbyde byens mange elbilister, at de kan lade bilen, mens de handler i midtbyen, er på besøg i byen, eller bor i centrum.

Vi vil gerne være med til at gøre det endnu mere attraktivt at være elbilist i Aarhus. Foruden at gøre det lettere at være elbilist, så bidrager vi aktivt og konkret til Aarhus Kommunes ønske om grøn mobilitet,” udtaler hun.

Der er planer om at udvide med endnu flere ladestandere i Sallings parkeringshus, ligesom man også undersøger muligheden for at få solceller på øverste etage af p-huset.

Del artikel

Andre læser også