Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lige til døren: Her er vores alternative julefrokost-favoritter

Af Redaktionen

December måned er travl og fyldt med arrangementer og praktiske gøremål – derfor kan flere timer i køkkenet med det helt store julefrokost-bord og risalamande også virke en anelse uoverskueligt.

Med takeaway slipper du for indkøb, madlavning og opvask, så du kan få mere tid med dine gæster. Win win.

Udover at spare tid, kan du også spæde den klassiske julemad op med lækre, lette retter, så ingen i selskabet er for tunge til en tur på dansegulvet efter maden.

I denne artikel giver vi vores bud på et varieret udvalg af lækker takeaway, du kan bestille via Just Eat.

Vi har plukket nogle steder ud i Aarhus, som vi enten synes skiller sig helt ud fra mængden, eller som virkelig er specialister i én ret eller genre.

Kiin Kiin 

Hos Kiin Kiin får du autentiske asiatiske retter og street food med masser af knald på smagen.

Ligesom til en klassisk julefrokost, kan du dække op med en masse småretter, så I kan sidde længe ved bordet og hapse af de forskellige retter.

Forkæl eksempelvis dine gæster med bao, pad thai eller Kiin Kiins legendariske røde karry.

Bestil her.

Pearl India 

Skal jeres julefrokost-tema være indisk, byder Pearl India på en verden af eksotisk mad.

Skift anden ud med butter chicken og silden ud med kinerejer tilberedt i krydret tomat og smørsauce – vi lover, du og dine gæster ikke bliver skuffede.

Bestil her.

A+ Siam Sushi 

Selvfølgelig skal der fisk på julebordet, men hvorfor ikke prøve noget nyt?

Skift sild og fiskefilet ud med frisk sushi, og sammensæt din helt egen menu eller prøv en af de allerede sammensatte fra A+ Siam sushi.

Vores favoritrulle fra A+ Siam Sushi er ’Red Dragon’ med friturestegte tigerrejer, avokado, toppet med tun og chilimayo – haps!

Bestil her.

Nordbyens Delikatesse

Hvis du tænker, at ovenstående forslag bliver en anelse for eksotiske til din julefrokost – så kan du altså også bestille en omgang klassisk dansk smørrebrød.

Hos Nordbyens Delikatesse kan du få alle dine yndlingsstykker med æg og rejer, fiskefilet samt flæskesteg og rødkål leveret lige til din dør.

Og har du mere lyst til varme retter som boller i karry eller tarteletter kan det også klares.

Bestil her.

Mammis Gelato 

Risalamande er en dessertklassiker til julefrokosten. Men ærligt – så kan kombinationen af ris og fløde også blive en anelse “tung”.

Hos Mammis Gelato laver de nogle af julens mest kendte smage i din is – herunder ”isalamande” samt brunkage-is, kirsebær sorbet, Ferrero Rocher m.fl.

Isalmanden består af vaniljeis med stykker af mandel og amarena-kirsebær – og vi kan hilse at sige, at det virkelig er et lækkert og let alternativ til risalamande!

Bestil her.

Del artikel

Andre læser også