ANNONCE
Byens vildeste julecroissant: Fyldt med kirsebærsauce og mandelsplitter
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Byens vildeste julecroissant: Fyldt med kirsebærsauce og mandelsplitter

Af Freja Dumont

Hvor finder man den mest julede croissant i Aarhus? Det skal vi fortælle dig!

Vi lagde nemlig vejen forbi Café Harepus i Studsgade, som har lavet den ultimative julecroissant, der kombinerer vores yndlingsbagværk – croissanten – med smagene fra juledesserten over dem alle – risalamande.

Og spørger du os, er det ikke en helt dum kombi!

Croissant med smag af jul

Hos Café Harepus serverer de alt lige fra bagværk og morgenmad til is og kaffe – alt sammen 100 procent vegansk.

Hvis du ikke har prøvet vegansk bagværk før, skal du bestemt ikke lade dig afskrække af fraværet fra mælk, æg og smør.

Croissanten, som er lavet med plantemargarine, var nemlig lækker sprød udenpå og smørblød indeni – lige som en croissant skal være.

Byens vildeste julecroissant: Fyldt med kirsebærsauce og mandelsplitter

Og med den søde vaniljeremonce, de syrlige kirsebær og sprøde mandler inde i croissanten, kom vi altså helt i julestemning.

Til vores julecroissant fik vi en varm chokolade med flødeskum (naturligvis også vegansk). Værsgo! Så har du altså det helt perfekte julesæt, som kan nydes mellem julegaveindkøbene på den hyggelige, plantebaserede café på Studsgade.

Seneste nyt