Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Grønt og greasy: Her får du den bedste poké bowl i Aarhus

Af Ane Johanne Damgaard

OLIOLI åbnede deres 13. poké bar i Danmark her i Aarhus i udgangen af 2022. Et koncept, som mange havde kigget med lange øjne efter, når de æstetiske og mundvandsfremkaldende bowls dukkede op i deres Instafeeds.

Lige siden da har vi været så heldige at kunne finde dem på M.P. Bruuns Gade 52, hvor de nu langer masser af hawaiianske lækkerier over disken til aarhusianerne.

På deres menukort har de “The Standards”, som er poké bowls, de har sammensat, men du kan også designe din egen, så bowlen gør lige netop dine smagsløg glade.

Oven i hatten tilbyder de også studierabat til alle de mange studerede, der bor i Aarhus.

Hele smagspaletten rundt

OLIOLI er Danmarks første poké bar.

Spisestedet har trukket mange til for at skyde det perfekte billede til deres Instagrams, men deres mad er altså også bare en gastronomisk oplevelse, der vil noget.

“Poké bowls er noget nyt, du allerede elsker,” lyder OLIOLI’s tagline.

Med det mener de, at det ikke er alle, der kender til den instaværdige smagseksplosion endnu, og da retten er lidt af en “crowd pleaser”, kan vi godt følge, hvad de mener.

En poké bowl fra OLIOLI kommer nemlig hele smagspaletten rundt. Det er en umamibombe uden lige. Du får det salte fra soyaen og det sur-søde fra de forskellige syltede sager, man kan tilføje til sin bowl.

Grønt og greasy: Her får du den bedste poké bowl i Aarhus

Du styrer selv, hvor spicy den skal være – få et lille spark fra en chilimayo eller gå all in med frisk chili, og så får du masser af saft og kraft fra næsten uanset hvilket protein, du vælger.

Der er både fisk, kød og vegetarvenlige alternativer på menuen.

Du kan altså få meget andet end rå fisk, hvis det ikke lige er dig. Men sammensætningen af smage leder hurtigt tankerne hen imod sushi.

Udover deres lækre bowls, har de også sides og juices på menukortet. Begge dele klæder deres bowls utrolig godt. Du kan vælge imellem fire juices og fem forskellige sides.

Til alle Aarhus’ studerende

Poké baren har også studierabat for at imødekomme de i tusindvis af folk, der er på SU i Aarhus.

En poké bowl bliver derfor hurtigt et forholdsvist billigt måltid, man sagtens kan tage med sig under armen på en hverdagsaften eller bruge som en hurtig frokost i et hulmodul.

Hos OLIOLI kan alle, der kan fremvise et gyldigt studiekort, få 20 % rabat.

Det eneste krav er, at du kommer fysisk ned i baren.

Du kan se hele OLIOLIs menukort her

Del artikel

Andre læser også