Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fuglsøcentret: Hermans Hermits still going strong

Af Pernille Søborg

Det er et af de helt store hit bands, der optræder på Hotel Fuglsøcentret. Over 50 år har bandet, Hermans Hermits,  bag sig, og et repertoire, der giver publikum det ene hit efter det andet fra deres store bagkatalog. Det sker fredag den 4. maj.

 

Pladesalg for over 60 millioner

En væsentlig del af 60’er musikken var domineret af engelske kunstnere. Tre af de mest betydningsfulde navne var The Beatles, The Rolling Stones og ikke mindst Herman’s Hermits, som nok er en af de mest succesfulde pop-grupper i hele verden. Siden starten i Manchester den 1. april 1964 har Herman’s Hermits stået for 23 hit-singler, 10 lp’er, 3 portrætudsendelser og utallige tv-shows og koncertturneer over hele verden. Til dags dato har Herman’s Hermits noteret sig for et pladesalg på over 60 millioner.

 

Over 200 koncerter om året

Siden 1971 og Peter Noone’s beslutning om at starte en solo-karriere har gruppen aldrig stoppet. Det originale medlem Barry (The Bean) Whitman har været med til at udvikle Herman’s Hermits til en af branchens hårdest arbejdende grupper. Masser af turneer bliver det stadig til med over 200 koncerter om året. Disse strækker sig over Tyskland, Japan, Belgien, Holland, Danmark, Norge,Sverige, USA, Canada, Australien, New Zealand, og der bliver da også stadig tid til en del koncerter i hjemlandet England.

Fuglsøcentret: Hermans Hermits still going strong

Show i topklasse

Herman’s Hermits har stort publikumstække alle steder. Såvel de efterhånden voksne 60’er børn som nye fans, der rider med på bølgen, får alle steder fuld valuta for pengene. Herman’s Hermits leverer et show helt i topklasse med en forrygende og dynamisk sceneoptræden og en solid musikalitet, hvor “Golden Oldies” stadig er en væsentlig del af showet. Hvem lader sig ikke gribe af nostalgien og synge med på numre som : “No Milk Today” og “Mrs. Brown You’ve Got A Lovely Daughter”. Fra 60’erne, gennem 70’erne, 80’erne, 90’erne og nu i det nye årtusinde er Herman’s Hermits “Still going strong”. Foruden det originale medlem Barry Whitman består gruppen af Geoff Foot, der har været tilknyttet bandet siden 1971, samt Paul Cornwell og Anthony Hancox.

 

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

 

Køb billet her

 

Fuglsøcentret: Hermans Hermits still going strong

Del artikel

Andre læser også