ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Herremode: Sådan klæder du dig på som bryllupsgæst

Af Annoncør

Skal du gæste et bryllup i den nærmeste fremtid? Så har du formegentlig spekuleret på, hvad du dog skal tage på – for hvordan klæder man sig lige som mandlig bryllupsgæst?

Annoncør betalt indhold leveret af: Shaping New Tomorrow

 Du vil helt sikkert gerne vise dig fra din bedste side, men du ikke må stjæle opmærksomhed fra brudgommen – eller bruden for den sags skyld.

Har du brug for inspiration til din påklædning, så læs med videre og bliv klogere på, hvordan du kan mestre dresscoden som bryllupsgæst.

Hvilket slags bryllup er det?

Dresscoden i indbydelsen kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken retning du skal bevæge dig i. Der er desuden stor forskel på påklædningen afhængig af bryllups omgivelser og årstiden. Er det for eksempel et sommerbryllup i skønne naturomgivelser, eller er det et efterårsbryllup i et romantisk festlokale? Hav gerne dette i tankerne, når du udvælger dit tøj.

Den perfekte skjorte

Skal du til et bryllup, så er en hvid skjorte et must-have. Er du så heldig allerede at have en ren, hvid skjorte i garderoben? Så tag den endelig på. Har du ikke en, så må du købe en. Der findes et stort udvalg af skjorter til mænd, men ikke alle er lige behagelige at have på. Bor du i nærheden af Aarhus, kan du aflægge nettet et visit. Her kan du finde stilrene herreskjorter uden at skulle gå på kompromis med hverken bevægeligheden eller komforten.

Har du et jakkesæt, der passer?

Du er næsten klar til at tage af sted til bryllup, men du mangler lige at finde du af, hvilket jakkesæt du vil have på. Måske har du allerede et hængende i klædeskabet – spørgsmålet er bare, om det stadig passer. Der findes intet værre end at tage afsted til fest i et jakkesæt, der ikke helt passer. Sørg derfor, at jakkesættet passer perfekt.

Del artikel

Andre læser også