Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Herretøj

Her finder du herretøj i Aarhus 

Aarhus er uden tvivl Jyllands bedste shoppingby med masser af herretøjsbutikker til mænd og drenge i alle aldre. Her på siden har vi samlet et udpluk af nogle af de mest populære og velbesøgte tøjbutikker i Aarhus, så du kan finde inspiration til, hvor du skal starte din næste shoppingtur med gutterne.

Herretøj i Aarhus C til alle anledninger

Når man bevæger sig ned ad Strøget, skal man ikke kigge længe efter de mange herretøjsbutikker, der er fordelt langs byens gågade. Butiksvinduerne har altid sæsonens nyeste mode på display, og der er garanti for, at du kan finde noget i blandt, der matcher din personlige stil.

Aarhus C rummer desuden også en række af de mest populære mærker til unge mænd – fra Selected og Wood Wood til det lækreste kvalitetstøj fra Stoy og Shaping New Tomorrow. Her kan du blive klædt på til både hverdag og fest med de nyeste styles, der får dig til at stå knivskarpt.

Så saml gutterne eller smut en tur forbi Strøget efter din forelæsning i dag, og forkæl dig selv med nyt tøj. Er du i tvivl om, hvor butikkerne præcist ligger i byen, skal du bare klikke dig ind på dem her på siden – så får du alt, hvad du har brug for som adresse og kontaktinformation.

Fint tøj til mænd

Er du på udkig efter et jakkesæt i Aarhus til et kommende event eller måske til dit næste business meeting, så er Mr. i Viby helt klart et af de mest besøgte steder. Her finder du de fedeste jakkesæt fra topmærker som Boss, Carl Gross og Tiger of Sweden, som alle leverer jakkesæt med skarpe snit i lækre materialer.

Hos Mr. hjælper det erfarne personale med at tilpasse dit jakkesæt og sende det til syerske efter behov, så det jakkesæt, du får med hjem, passer 100 % til dine arme, ben og form.