Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Historisk rekordår: Tivoli Friheden afslutter 2018 med flere besøgende end nogensinde før

Af Line Ingwar Karlsen
rrem
rrem

Der har været trængsel ved billetlugerne foran Tivoli Friheden i løbet af 2018 – og i dag, den 30. december 2018 trådte gæst nummer 600.000 ind i parken. Det betyder, at den østjyske forlystelsespark i år har haft flere besøgende end nogensinde før.

 

Mellem spændte og juleglade mennesker, trådte Kristina i dag ind i Tivoli Friheden som gæst nummer 600.000 i 2018. Kristina, der i dagens anledning modtog fire af Tivoli Frihedens sæsonkort Deluxe, er langt fra den eneste, som har haft lyst til at besøge Tivoli Friheden i år. Parken har de seneste år oplevet en positiv udvikling, hvilket i år er kulmineret med det højeste besøgstal nogensinde. Med den historiske milepæl ligger Tivoli Friheden nu i toppen blandt gæsternes favorit-attraktioner i Jylland.

 

Mest besøgte uge i parkens historie

Det er særligt parkens særarrangementer, der har trukket flere gæster til Tivoli Friheden i 2018. Sommerens Fed Fredag-koncerter slog tidligere års rekorder med 169.000 glade gæster, og til Halloween besøgte mere end 55.000 gæster parken til en hyggelig omgang uhygge. Halloween-fejringen blev dermed den mest besøgte uge i parkens historie.

Foto: Fotoholic

Stigning på 25% i salget af årskort

Derudover har Tivoli Friheden også oplevet en vækst blandt parkens trofaste gæster, da salget af årskort i 2018 er steget med 25 %. En udvikling, som Tivoli Frihedens marketingschef Morten Palm er meget tilfreds med.

 

Vi er meget begejstret for den positive udvikling, som parken oplever, og vi er glade for at mærke, at Tivoli Friheden bliver en tradition for flere og flere gæster. Det er et mål, vi har arbejdet mod længe, og vi glæder os til at give vores gæster endnu flere oplevelser i det kommende år, bl.a. med den nye forlystelse Hjertekig, fortæller Morten Palm

 

Hjertekig bliver Danmarks højeste frie-fald-forlystelse, hvorfra gæsterne får en unik udsigt ud over Aarhus by. Forlystelsen koster knap 20 millioner kr., og Tivoli Friheden forventer, at Hjertekig er klar til de første gæster i maj måned 2019. Derudover kan man også glæde sig til store musikalske oplevelser til Fed Fredag 2019, hvor blandt andre Aqua, Tina Dickow, Morten, Lars Lilholt Band, Infernal og Christopher er på plakaten.

Foto: Malte Riis

Læs mere her: www.friheden.dk