ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hjælp restauranterne: Bestem selv prisen for din middag! 

Af Pernille Søborg

Ved du endnu ikke, hvad dine indefrosne feriepenge skal gå til? Så har DiningSix en idé! “Besøg én af vores restauranter og bestem selv prisen for vores mad”. Sådan lyder det i en video fra Morten Pedersen, direktør og partner i DiningSix, der bl.a. står bag restaurantkoncepterne KöD, Basso og Klokken i Aarhus.

 

Værdi mellem 300 til 500 kroner

Det er faktisk så simpelt, som det er sagt. Mandag til torsdag i efterårsferien kan du nemlig booke bord på én af de populære restauranter og selv bestemme prisen for den mad, du får serveret. Menuen er bestemt på forhånd, og værdien lyder på alt mellem 300-500 kroner. Men du bestemmer altså selv, hvilket beløb, du vælger at støtte den pågældende restaurant med.

 

Svær tid i branchen

De seneste ugers mange restriktioner har gjort det svært for restaurationsbranchen at tiltrække og holde på gæsterne. Samtidig kniber det med at give personalet de arbejdstimer, de plejer at have. Forsamlingsforbuddet, krav om mundbind og særligt de korte åbningstider har fået branchen i knæ.

 

Kort tid til middagen

“Vi forstår vores gæster fuldt ud. Det er i virkeligheden nok de færreste, inklusiv os selv, der synes, det er særlig morsomt at bruge en stor sum penge på en middag ude i byen, når man samtidig bliver sparket hjem i seng inden klokken 22,” fortæller Morten Pedersen.

 

Et skægt indspark

I en tid, hvor der er langt mellem grin og gode nyheder, kan det være svært at holde gejsten oppe. Men Morten Pedersen håber, at de aarhusianske madelskere synes, at kampagnen er et skægt indspark, og at det kan være med til at lette stemningen lidt.

 

Se videoen med Morten Pedersen her:

 

Kærlighed til maden

“Vi gør det af kærlighed til mad. Kort og godt. Vi håber, at vi snart igen vil få en masse glade gæster på besøg og personale på arbejde, så vores kærlighed til maden og til branchen igen kan få lov til at vokse,” afslutter Morten Pedersen.

 

Nyd ferien og brug byen

Efterårsferien er lige om hjørnet, og vores opfordring til alle er: Nyd den, og brug byen! F.eks. ved at besøge og støtte din yndlingsrestaurant. Du kan anmode om et bord til den eftertragtede efterårskampagne på din favorit DiningSix-restaurant fra i morgen, mandag, klokken 09.00. Pladserne gives efter først til mølle-princippet, så du skal sidde klar ved tasterne!

 

Se menuerne på alle restauranterne her:

 

 

 

Del artikel