ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hjælp travle familier i Aarhus: Få et fleksibelt job og bestem din egen løn

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Find et fleksibelt job hos Happy Helper. Foto: PR
Find et fleksibelt job hos Happy Helper. Foto: PR

Hverdagen er travl og presset for mange familier i Aarhus, og det kan være svært at finde tid til at holde orden i hjemmet, når der skal hentes unger, laves mad og klares alverdens praktiske ting.

Men vidste du, at du kan hjælpe børnefamilier og andre travle aarhusianere med at få mere frihed og overskud i hverdagen?

Og du kan endda tjene penge på det.

Ved at blive helper hos den danske virksomhed Happy Helper, får du et fleksibelt job, der ikke bare skaber stor værdi for dig selv, men også for andre.

Vælg din egen timepris

Happy Helper er en platform, der forbinder dig med familier eller personer, som har brug for en hjælpende hånd til rengøring i hjemmet.

Her kan du melde dig som helper og vælge lige det område, som det passer dig at arbejde i, samt hvornår du gerne vil arbejde – og du bestemmer endda selv din egen timepris og dermed, hvor meget du vil tjene.

Hjælp travle familier i Aarhus: Få et fleksibelt job og bestem din egen løn
Som helper kan du gøre hverdagen nemmere for børnefamilier. Foto: PR

Jobbet kan altså nemt tilpasses dine øvrige aktiviteter som eksempelvis studie, fritidsinteresser og aftaler med vennerne.

“Vi oplever, at rigtig mange vælger at blive helpers hos os, fordi det er et af de mest fleksible jobs, man kan få,” fortæller Jesper Brok, der er Co-founder & CMO hos Happy Helper.

Søger flere helpers i Aarhus

Jesper Brok glæder sig over de mange helpers, der hver uge hjælper til i aarhusianske hjem, men han fortæller også, at der er stor efterspørgsel, så Happy Helper er lige nu på udkig efter endnu flere hjælpende hænder.

Han fortæller desuden, at jobbet som helper har flere fordele.

“Udover fleksibiliteten i jobbet oplever vi, at vores helpers sætter stor pris på de nye bekendtskaber, de får gennem arbejdet, og mange danner tætte bånd med dem, de hjælper. Det skyldes nok især, at man som helper møder familierne i deres eget hjem og lærer dem at kende, fordi man ofte arbejder hos de samme mennesker igen og igen,” siger Jesper Brok til MigogAarhus.

Tusindvis gør det allerede

Bag Happy Helper står fire familiefædre, som stiftede firmaet i 2016, da de selv savnede muligheden for at booke rengøring online til en pris, hvor alle kunne være med.

Virksomheden er i dag børsnoteret, og siden lanceringen har Happy Helper gjort hverdagen nemmere for mere end 30.000 familier, der til sammen har fået hjælp af rare helpers mere end 300.000 gange.

Hvis du eller en, du kender, søger et fleksibelt job i Aarhus, kan du læse mere på happyhelper.dk – det er også her, du tilmelder dig, hvis du vil være helper.

Del artikel