ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hjem til Aarhus: Royal Run kommer til Smilets by igen i 2022

Af Line Ingwar Karlsen
H.K.H. Kronprinsen i den nye Royal Run T-shirt. Foto: Matthew James/Royal Run
H.K.H. Kronprinsen i den nye Royal Run T-shirt. Foto: Matthew James/Royal Run

Royal Run lagde vejen forbi Aarhus de to første år i 2018 og 2019. Derefter blev det til en pause for Smilets by, men i 2022 vender det royale løb tilbage til byen.

Hele fem byer få kongeligt besøg, når Royal Run vender tilbage 2. pinsedag næste år. Her er to debut-byer og tre gengangere klar til at byde danskerne velkomne til verdens største royale løbefest.

Det skriver Danmarks Idrætsforbund i en pressemeddelelse.

Kolding og Næstved er de to debutanter, der har meldt sig klar til at byde velkommen til festen 2. pinsedag.

Aarhus var værter for Royal Run i 2018 og 2019 og vender således tilbage efter et par års pause, mens Aalborg og København/Frederiksberg er klar til at gentage succesen for fjerde gang i træk.

”Igen i år har vi mulighed for at udvide Royal Run, så endnu en by får kongelig deltagelse.

Vi ved, at Royal Run er mange deltageres første motionsevent, og også i de nye byer kan deltagerne fejre fællesskabet og opleve glæden ved bevægelse,” siger Jens Otto Størup, adm. direktør i DGI og medlem af Royal Runs styregruppe.

En unik motionsfest for alle

Royal Run arrangeres i et samarbejde mellem DGI, Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik. TrygFonden, Nordea-fonden og Novo Nordisk Fonden er med som strategiske partnere.

”Vi glæder os til at byde velkommen til en helt unik motionsfest, hvor alle kan være med. Igen i år holder vi fast i at give deltagerne muligheden for både at løbe eller gå distancer helt ned til One mile (1,609 km).

Alle skal føle sig velkomne, det er alfa og omega for os og for Kongehuset,” siger Morten Mølholm Hansen, der er administrerende direktør i Danmarks Idrætsforbund og medlem af Royal Runs styregruppe.

Tilmelding til Royal Run begynder den 16. december kl. 12.00, og foregår via Royal Runs hjemmeside royalrun.dk.

Del artikel