Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hjemmebagning med lakridskonfekt er en superhyggelig familieaktivitet i skoleferien

Af Jan L. Pedersen

I en dansk efterårsferie er der ingen garanti for høj solskin, og der er altid risiko for regn og blæst. Så er det godt at have nogle indendørs ideer og aktiviteter klar, som man kan hygge sig med sammen med mor og far, venner og kammerater.

Her er en nem og lækker opskrift, der på smart vis kombinerer kager og slik. Lidt ligesom en kagemand, så opskriften kan også sagtens bruges til en fødselsdagsfest.

 

Chokolademuffins med kokostopping og lakridskonfekt

4,5 dl mel

1 dl kakaopulver

2 tsk. bagepulver

En halv tsk. salt

200 g smør

3 dl sukker

2 æg

2 dl sødmælk

30 g kokosmel

150 g ODENSE Hvid Chokolade, hakket

100 g ODENSE Mørk Chokolade, hakket

Evt. smør eller olie til formen.

 

FROSTING

En halv dl piskefløde

En halv dl kokosmælk

7 dl flormelis

Lakridskonfekt til pynt

Evt. kokosmel til pynt

Bland mel, kakao, bagepulver og salt i en skål. Smelt smørret over svag varme, tag det af varmen og pisk sukker og æg luftigt. Rør smør og mælk i æggemassen, kom kokos i og sigt til sidst melblandingen i. Vend det hele med hakket chokolade.

Kom massen i muffinforme og bag dem ved 180˚C i 17-20 minutter, til de er gennembagte. Afkøl dem inden du pynter dem.

 

DEKORATION

Pisk fløde og kokosmælk sammen. Pisk flormelis i til frostingen er tyk og glat.

Sæt frostingen i køleskab indtil brug.

Pynt kagerne med frosting, kokosmel og stykker af lakridskonfekt.

 

Odense Marcipan har udviklet opskriften Chokolademuffins med kokostopping og lakridskonfekt

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Mest læste historier i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien