Hjemmebagte bagels: Ny madbod er åbnet i Street Food
Der bliver op til 27 grader i weekenden – og hvorfor ikke fejre det med et godt måltid mad i solen?
Et oplagt sted at gøre netop det er hos Aarhus Street Food, hvor der er rig mulighed for både at slikke sol og mæske sig i alverdens lækkerier.
I fredags åbnede der en ny madbod i DSB’s gamle busgarage på Ny Banegårdsgade 46 – og det er faktisk en kending fra madscenen i Aarhus.
Nemlig Byens Bagel som også er at finde på M.P. Bruuns Gade og Nørre Allé.
Byens Bagel tilbyder – som navnet antyder – gode, solide bagels med fyld i alle farver og afskygninger.
Tæt på alt laves fra bunden: Lige fra brødet til dressingen til det friske grønt, der snittes hver eneste morgen.
“Vi er åbnet på Street Food, fordi vi synes, at endnu flere skal have mulighed for at prøve vores lækre, hjemmebagte bagels.
Vi har som noget helt nyt introduceret oksespidsbryst som er en varm ret. Det er meningen, at retten også skal implementeres i de andre butikker snart, men nu prøver vi det lige af her,” siger Mikael, ejer af Byens Bagel.
Vis dette opslag på Instagram
Det perfekte bagelbrød
I 2021 blev de kåret til årets bedste takeaway-restaurant i Aarhus.
Og året efter stemte kunderne hos Hungry igen Byens Bagel ind på førstepladsen.
Så der kan vist ikke længere herske nogen tvivl om, at stedets hjemmebagt bagels har en særlig plads i mange aarhusianeres hjerter.
Opskriften på butikkens bagels har Mikael og Co. selv stået for, og med en hævetid på mindst 24 timer og ikke mindst det faktum, at det også er nybagt hele dagen rundt har været med til at sikre, at de nu kan tilbyde det helt perfekte bagelbrød.
“Det har taget 2,5 år at udvikle vores brød, så vi var sikre på, at det havde den helt rigtige skorpe, smag og konsistens. Inspirationen har vi hentet fra utallige bagere i USA, så vi kunne blive ved med at finpudse.
Nu er vi endelig nået i mål,” siger Mikael.
Aarhus Street Food er – som altid – åben fra klokken 11.30 til 21.00.
Få overblikket over madmekkaets mange madboder her